cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El Mallorca B enfonsa el Logronyès

Un córner bastà perquè els illencs aconseguíssin el triomf davant l'impotent equip de La Rioja

LOGRONYÈS 0
MALLORCA B 1

LOGRONYÈS: Aizkorreta (2), Marín (1), David Díez (1), Clotet (2), Ricardo (1), Riaño (1), Uriz (1), Jubera (1), Tejera (2), Ismael (1) i Manel (1).
Redondo per Ricardo (minut 32), Jordi per Marín (minut 78) i Ino per Tejera (minut 79).
MALLORCA B: Valbuena (3), Rondo (1), Porto (1), Ortiz (1), Potenzioni (1), Sastre (1), Braña (1), Àlvaro (1), Maldonado (2), Alyson (1) i Ramon (1).
Ivo (1) per Alyson (minut 60), Valerón (-) per Braña (minut 88) i Perera (-) per Ramon (minut 93).
ÀRBITRE: López de la Fuente (1). Va amonestar Marín i Uriz per part del Logronyès i Potenzioni, Ivo, Àlvaro i Sastre per part del Mallorca B.
GOL:
0-1: minut 78, Porto.
INCIDÈNCIES: uns 20.000 espectadors al camp de Las Gaunas de Logronyo, la pitjor entrada de la temporada.

L'èpica va fer la seva aparició al camp de Las Gaunas per premiar l'esforç d'un equip, el Mallorca B, que es va veure assetjat durant gran part del matx per un rival també necessitat de punts però a qui va fallar la punteria, per sumar almenys un empat.

El filial vermellenc va treure el màxim profit d'una jugada aïllada, un córner rematat de cap per Porto davant la passivitat de la defensa rival, per aconseguir una victòria vital davant un rival directe, el Logronyès, que va malbaratar moltes ocasions de gol i que va acabar immers dins el despropòsit i el ridícul.

Enmig d'un domini estèril del Mallorca, que va acusar les baixes de Luque i de Tristán, el migcampista uruguaià Tejera va oferir la primera genialitat en el minut vint-i-cinc, després de servir una passada en profunditat a Ismael, que va ser l'objecte del penal. Riaño va disparar fora i va malgastar la primera gran ocasió dels locals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.