nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

Futbol Insular

Quatre i mitja d'avui horabaixa sobre la gespa de l'Estadi Balear, s'iniciarà el partit més extraordinari de l'actual jornada. Tot un At. Balears-UE Poblera, ambdós amb moltes de probabilitats d'aconseguir una plaça per disputar la lligueta final, vist el que queda reflectit a l'actual taula classificatòria. Sempre, com si fos tradició, el conjunt de sa Pobla va posar molts d'obstacles abans de retirar-se derrotat, tantes vegades li va correspondre actuar a l'esmentat estadi. I res estrany seria que avui es torni a repetir el que tanta quantitat de pànic produeix als incondicionals del conjunt blanc-i-blau. De la resta, s'anuncien alguna o altra reaparició tant a un conjunt com al rival, el que augmenta l'expectació davant confrontació tan espectacular. Repetim que el partit serà a partir de les quatre i mitja, moment en què la pilota començarà a rodar, sota l'arbitratge del col·legiat Manuel Lladó Grau.

Son Ferriol  

A idèntica hora sobre la gespa artificial de Son Ferriol confrontació digna de prendre's en consideració. Tot un Ferrioler enfrontat al Platges de Calvià, conjunt que anualment es fa témer i respectar tantes vegades li correspon desplaçar-se a Son Ferriol. Molt es dubta que sigui el conjunt de Toni Campoy el que posi aturada a la trajectòria triomfal contra l'amfitrió que s'enfrontarà a partir de les quatre i mitja.

S'Arracó  

Novament es comença a respirar a fons al petit llogaret andrítxol. David Marqués, actual president, és que el més entusiaste i convençut de cap a peus està, que l'equip superarà la mala ratxa que tant ha perjudicat i que dins de poques jornades el panorama serà totalment diferent. Per començar, avui capvespre contra la UE Collera. (16).

Nou entrenador  

Tal com vàrem avançar fa unes dates, Miquel Cardell és el nou entrenador fins al final de temporada del conunt de la Penya Arrabal de Regional Preferent. En un principi, l'esmentat tècnic va exigir unes condicions que d'immediat se li varen admetre. D'aquesta forma, i si bé avui capvespre es limitarà a presenciar el partit que contra el Son Roca ha de disputar el seu equip, no prendrà possesió de la part tècnica del «buc insígnia» de la Penya fins demà dilluns. A tot això, el «peixater» manté la boca tancada, única manera que no entri qualque mosca vironera. Endivinau per on anam?. D'aquí a pocs dies, la solució.

Què cerca Riera Morro?
Pot ser aprofitar-se de la maror que sembla han intentat provocar els «descontents» de sempre. Noms que ja vénen a ser habituals i coneguts per als aficionats. Com que ens trobam en època preelectoral, res estrany seria que aquest «grupet» de contestataris s'ho prenguessin seriosament, encara que la majoria opinen que una vegada més, els desitjos s'estrellaran. I en Tomeu, l'únic que aconseguirà serà cremar-se una miqueta més. I si no, al temps. La veritat, que és una llàstima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.