algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Futbol Insular

Si el conjunt blanc-i-blau mantingués aquella enyorada regularitat de la primera volta, no tendria cap dubte en considerar-lo guanyador en el partit que avui horabaixa haurà de disputar a l'Estadi Balear contra el Gènova a partir de les quatre i mitja de l'horabaixa. La diferència era abismal, però actualment no podem afirmar-ho. Per tal motiu, moltes interrogants són obligades davant el paper gens brillant que, pel que sigui (i és molt), posa de relleu gairebé cada jornada el conjunt emblemàtic de l'Estadi Balear. Una plantilla despotencialitzada per les moltes baixes que pateix, que obliga a ser arriscat a l'hora de pronosticar el que pugui passar, sigui qui sigui el rival contra el que s'ha de porfiar. I alerta que el Gènova, malgrat la darrera actuació, que més val oblidar, es pot aprofitar de les circumstàncies, feia molt de temps desconegudes, per poder donar la gran sorpresa, encara que tot apunti, que pel geni i l'amor propi, no facilitaran els efectius, que el tècnic blanc-i-blau opti per alinear.

Son Ferriol  

Contra el que no era habitual, el Ferrioler actuarà davant la seva afició avui diumenge a partir de les quatre i mitja, contra el Penya Santa Eulàlia. Motivat tot això per la negativa incomprensible de l'equip eivissenc, pel que fa a donar facilitats als aficionats per presenciar el partit de Tercera el dissabte horabaixa.

Es Porrassar  

Algú, molt vinculat al conjunt algaidí d'«Es Porrassar» observa amb lupa, que molt li agraïm, tal com si fos un responsable de control, les referències que mitjançant aquesta secció dedicam a algun altre conjunt de la categoria on l'Algaida està militant. Ens agradaria fer saber a aquest nerviós protagonista que si bé té part de la raó, fins ara pocs són els que gaudeixen d'«autoimmiscuir-se» en el que optam per donar a la publicació. Amb la finalitat d'ajudar-lo a serenar els nervis, li podem garantir que es farà tot el que sigui possible per rectificar la relació dels golejadors, on segons sembla, se li ha escatimat un golet al golejador de l'equip Adamuz. Malgrat tot, ànims no volem que faltin als efectius davant el partit d'avui capvespre contra el Recreatiu La Victòria.

Tempteig espectacular  

El que es va originar ahir capvespre a Son Ferriol entre l'Hiper Ocasión i el Mediterrani. Deu a un va ser el resultat final. Tres gols a càrrec de Toni Benítez, altres tres aconseguits per Pep Zanoguera, dos de Poley, i un per barba, Pedro Vidal i Javi. Ara, a preparar-se per lluitar contra el líder Arenal.

Futbol femení  

Brillant actuació del representant balear a la fase que s'ha jugat a Saragossa. En el darrer partit contra el campió d'Espanya, Catalunya, els nostres representants empataren a un gol, aconseguit per Mari Cladera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.