algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Partits del cap de setmana

Son Roca-La Victòria El conjunt de Sa Indioteria continua la seva escalada de posicions a la classificació, després d'un inici de campanya dubtós, i aquest cap de setmana té al davant un partit relativament fàcil per continuar l'escalada al terreny de joc del Son Roca, situat a la part baixa de la taula.
Àrbitre: Quesada Segura. Hora: 16.00.

Alaró-Port de Sóller L'Alaró continua sense aixecar el cap a la competició, i es manté a la part més baixa de la taula. Aquest cap de setmana rep la visita del Port de Sóller, que té per tant una bona oportunitat per pujar un parell de posicions a la taula ja que els seus rivals tenen compromisos difícils.
Àrbitre: Pascual Guillem. Hora: 15.30.

Alcudia-Sóller L'Alcudia rep aquest cap de setmana la visita del sempre complicat Sóller, tot i que no està fent una temporada tan espectacular com li presagiaven. Els locals intentaran sumar tres punts que els permetran mantenir les il·lusions de contactar amb la part més alta de la taula.
Àrbitre: Pérez Galera. Hora: 16.00.

Santanyí-Calvià El cuer de la classificació rebrà en aquesta ocasió la visita del Calvià, que la setmana passada sumà una important derrota al seu camp davant La Unió. Els calvianers intentaran refer-se d'aquesta derrota i la millor manera serà guanyant a casa del cuer.
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 16.00.

Santa Ponça-Montaura El líder de la categoria rep en aquesta ocasió la visita del Montaura, que si no hi ha cap sorpresa, no ha de suposar cap problema perquè els calvianers sumin una nova victòria al seu palmarès i es refermin al capdavant de la taula, tot i que perdent també continuarien líders.
Àrbitre: Gómez Alcántara. Hora: 16.00.

Felanitx-Peguera Separats per tan sols cinc punts de diferència, els dos conjunts acudeixen al partit d'aquesta jornada amb les cares molt diferents. Mentre que els locals sortiren apallissats de Son Ferriol la setmana passada (6-0), els de Calvià foren els causants de la golejada (5-2) davant l'Alaró.
Àrbitre: Bauzà Martorell. Hora: 16.00 (avui).

Montuïri-Penya Arrabal Serà sense dubte el partit més emocionant i atractiu de la jornada. El segon classificat rep al seu camp el quart, separats per tan sols quatre punts. El Montuïri està obligat a guanyar si no vol deixar l'estel del líder, mentre que la Penya no es pot desferrar del cap de la taula.
Àrbitre: Bastida García. Hora: 16.00.

Esporles-Cardassar El Cardassar no ha de tenir gaire problemes per tornar de la visita a Esporles amb els tres punts que hi ha en joc, vists els darrers resultats de cadascun dels dos equips i vista la seva situació a la taula classificatòria. Així i tot no es pot descartar la sorpresa de la jornada.
Àrbitre: Lillo Martínez. Hora: 16.00.

La Unió-Espanya La Unió arriba a aquest partit amb la moral molt alta deprés de l'important triomf aconseguit al terreny de joc del Calvià a la jornada anterior. Per la seva banda, l'Espanya sumà un valuós empat davant la visita del líder, per la qual cosa la seva moral és també molt alta.
Àrbitre: Ribot Riera. Hora: 16.00.

CE Ferrioler-Independent El conjunt local afronta aquest partit amb moltes esperances i sobretot molta motral, i més després de la golejada que aconseguiren la setmana passada, també al seu camp. L'Independent per la seva banda intentarà treure tres importantíssims punts i fer una alè.
Àrbitre: Sánchez Vallés. Hora: 17.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.