• Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Albert Luque regala un punt al Mallorca B

Amb l'empat davant l'Osasuna, el filial es manté imbatut en el Lluís Sitjar des de l'arribada de Pons

MALLORCA B 1
OSASUNA 1

MALLORCA B: Leo Franco (2), Porto (1), Vaqueriza (1), Ivo (1), Potenzoni (2), Sastre (1), Maldonado (1), Miguel Angel Valeron (1), Alvaro Camara (1), Ramon (1) i Luque (2).
Rondo (1) per Miguel Angel Valeron en el minut 79.
OSASUNA: López Vallejo (1), Iban Pérez (1), Josetxo (1), Eduardo (1), Matito (1), Alfredo (2), Cruchaga (1), Palacios (1), Orbaiz (1), Trzeciak (1) i Ziganda (1).
Markovic (1) per Trzeciak en el minut 80, Luís Pérez (1) per Ziganda en el minut 83 i Mateo (-) per Matito en el minut 93.
ÀRBITRE: Campos Andreu (col·legi valencià). Regular. Va mostrar targeta groga als locals Sastre (minut 46), Maldonado (minut 73) i Àlvaro Cámara (minut 90). Per part visitant, Iván Pérez (minut 39), Matito (minut 48) i Orbaiz (minut 91).
0-1: minut 38, Ziganda aprofita una passada de la mort de Trzeciak.
1-1: minut 68, Luque en jugada personal.
INCIDÈNCIES: 1.755 aficionats presenciaren el matx, deixant una recaptació de 112.500 pessetes. La intensa pluja caiguda sobre el Lluís Sitjar obligà els aficonats de general a refugiar-se a tribuna.

El Mallorca B aconseguí ahir en el Lluís Sitjar un empat a un gol davant l'Osasuna.
El partit no fou de gaire qualitat, la pluja i l'Osasuna ho varen impedir, però sí que va tenir molta d'entrega i lluita que els pocs aficionats presents a l'estadi de la plaça Barcelona agraïren. Només 1.755 persones varen voler llevar-se el regust deixat pel Celta-Mallorca de dissabte amb els joves futbolistes del filial.

Una badada defensiva, una més, del Mallorca B, fou aprofitada per Trzeciak per fer la passada de la mort cap al «Cuco» Ziganda que col·locava un momentani 0-1. El davanter basc demostrà un cop més l'instint golejador que sempre l'ha caracteritzat.

El matx arribà al descans amb el marcador a favor dels visitants però amb un darrer avís del filial. Ramón, amb un cop de cap, havia estat a punt d'empatar.

La pluja començava a ser intensa i el terreny de joc estava pesat. Potenzoni inaugurava el segon temps amb una espectacular txilena, després d'una treta de córner, que sortia fora. El Mallorca B no jugava bé però almanco arribava amb perill a la porteria rival.

Però l'autèntic crack, l'alma mater de la davantera, l'home clau i l'únic jugador imprescindible en el Mallorca B, és Albert Luque. El davanter català, que s'havia perdut els dos darrers partits de Lliga per una sanció, tornà a aparèixer ahir amb un gol, el de l'empat definitiu, que ho va tenir tot. Fonaments futbolístics, tècnica individual, força i potència en el xut. Luque va entrar dins l'area, driblà dos defensors i quan semblava que ja havia perdut la pilota, engaltà un for xut que va fer inútil l'estirada de López Vallejo. Era l'1-1, transcorria el minut 68 de partit i es feia justícia en el Lluís Sitjar.