algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Mallorca B rep el perillós Osasuna

Luque torna a l'equip, Diego és baixa i Nando Pons convoca Alison

El Mallorca B rep avui en el Lluís Sitjar (17.00 hores) l'Osasuna d'Enrique Martín. Un equip en ratxa, que du cinc jornades sense conèixer la derrota, en les quals ha sumat quatre victòries i un empat, amb tretze gols a favor i només dos en contra. Sense dubte, un rival molt complicat que posarà a prova la fermesa mostrada fins ara pel filial, des que Nando Pons es va fer càrrec de l'equip substituint Jesús Linares.

La gran novetat a les files vermellenques per a aquest partit serà la tornada del golejador Albert Luque després d'estar dos partits sancionat. Això equilibrarà la baixa de Diego Tristán, lesionat a l'espatla i que encara no ha pogut recuperar-se. Però la gran sopresa a la convocatòria de Pons ha estat el brasiler Alison Robeiro, de 20 anys, fitxat aquest mateix mes de gener i que podria asseure's a la banqueta si Braña no supera els problemes que arrossega a una cuixa. Així, el Mallorca B formarà amb Leo Franco, Ivo, Porto, Potenzoni, Vaqueriza, Valerón, Braña, Maldonado, Sastre, Ramón i Luque. A la banqueta hi quedaran, encara que el tècnic haurà de deixar un jugador a la grada, Valbuena, Rondo, Raül, Cámara, Novo i Alison.

Per la seva banda, Enrique Martín podrà comptar finalment amb el migcampisa Pablo Orbaiz per jugar contra el Mallorca B, després de ser dubte fins ahir per culpa d'una lesió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.