cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 15°
15°

Partits del cap de setmana

Casa Miss-Son Roca Cap problema haurien de tenir els poblers per aconseguir els tres punts en joc, ja que reben la visita del Son Roca, un equip que es troba penúltim a la classificació. En cas de victòria visitant, es produiria una de les grans sopreses de la jornada.
Àrbitre: Mayol Bnet. Hora: 15.30 (avui)

Peguera-Alaró L'Alaró necessita imperiosament el triomf ja que du una trajectòria descendent alarmant, i amb aquesta intenció visita el Peguera, un equip que encara que es troba millor, tampoc està per llançar coets. L'hora de la veritat comença a arribar i les derrotes cauen com a lloses.
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 16.00.

Penya Arrabal-Sóller Un dels partits més igualats d'aquesta jornada serà sense dubte el que enfrontarà el Penya Arrabal davant el Sóller. Un partit entre dos equips amb aspiracions però que la classificació dicta que el favorit és el conjunt local. Set punts hi ha entre un altre conjunt.
Àrbitre: Albiol González. Hora: 11.30.

Cardassar-Santanyí Un dels matxs més clars de tota la jornada. El Cardassar, tercer classificat del campionat, rep la visita del coer, el Santanyí. Poques possibilitats tenen els visitants d'aconseguir els tres punts davant un equip que no pot tenir miraments, ja que no poden deixar fugir els primers.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 18.30 (avui).

Espanya-Santa Ponça El líder ja no pot punxar més si vol mantenir la seva privilegiada posició. El Santa Ponça s'enfronta a l'Espanya amb la mirada posada a ampliar el seu avantatge respecte al segon classificat. Els locals cercaran la gran sorpresa de la jornada amb una victòria davant el líder.
Àrbitre: Serrano Pérez. Hora: 16.00.

Ferrioler-Felanitx Important victòria la que va aconseguir el Ferrioler la jornada passada en la seva visita a Alaró. Tres punts que volen refrendar guanyant avui el Felanitx, un equip situat a la part alta de la taula i que arriba a Son Ferrioler en qualitat de favorit.
Àrbitre: Ferrer Perelló. Hora: 17.00 (avui).

P. Sóller-Montuïri Tres punts per continuar amb possibilitats de lideratges o fins i tot per poder situar-se al primer lloc. Aquest és el desig del Montuïri, segon classificat de la Lliga, que visita un Port de Sóller amb ganes d'oblidar amb un triomf la derrota davant el Sóller.
Àrbitre: Molina Campuzano. Hora: 16.00 .

Alcúdia-Esporles Amb tranquil·litat i confiança afronta l'Alcúdia el seu enfrontament davant l'Esporles. Massa diferència hi ha entre tot dos equips perquè es produeixi la sopresa, encara que com ja se sap en el futbol pot passar qualsevol cosa. El que està clar és que l'Esporles ho intentarà.
Àrbitre: Pérez Granado. Hora: 16.00 (avui).

Calvià-La Unió Després del punt aconseguit en el camp del líder Santa Ponça la jornada anterior, el Calvià vol refermar el seu bon moment amb una victòria davant La Unió, un conjunt que encara que es troba a la part baixa de la taula, es capaç de crear problemes a qualsevol.
Àrbitre: Flaquer Rey. Hora: 18.30.

La Victòria-Independent Onze punts ja separen el Recreatiu de la Victòria de l'Independent de Camp Redó, cosa que demostra la diferència de potencial que hi ha entre un i altre equip. La qual cosa dóna com a favorit en aquest enfrontament als de l'Indioteria, que a més juguen de locals.
Àrbitre: Soro Pérez. Hora: 11.00.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.