cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Cúper: «Estic orgullós dels meus jugadors»

El tècnic del Mallorca titllà el partit de dramàtic

Héctor Cúper, tècnic del Reial Mallorca, tornà a agrair als seus jugadors la gran actitud mostrada davant el Madrid, amb un joc ple de sacrifi i entrega i amb un ordre i organització espectaculars.

«Ha estat un partit intens, fins i tot diria dramàtic. La veritat és que Roa ha tingut una bona actuació, però sobretot s'ha de destacar l'entrega i sacrifici dels meus jugadors. Es va complicar el partit amb el seu gol just haver començat la segona part, ens varen posar nerviosos, però ens vàrem recuperar. Estic orgullós pels meus jugadors. Sabíem que seria un partit de molta despesa física, i com havíem previst, hem hagut de jugar en bloc i crec que ho hem fet», va manifestar el preparador mallorquinista.

Héctor Raúl Cúper va sorprendre en la conferència de premsa de després del partit, quan va respondre una pregunta que feia referència a Ariel Ibagaza, un jugador molt criticat pel seu baix rendiment i que ahir va inaugurar el marcador a favor del Reial Mallorca. «No parlaré d'Ariel Ibagaza, són altres persones les que ho han de fer», va contestar el tècnic vermellenc.

Finalment, i a pesar de continuar líder i d'haver guanyat ja els tres grans equips de la Lliga espanyola en l'estadi Lluís Sitjar, FC Barcelona, Atlètic de Madrid i Reial Madrid, Cúper va mantenir el seu discurs de sempre d'humilitat i de no marcar-se objectius que ara per ara tothom demana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.