algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Futbol Insular

Amb motiu del I Campament de Futbol Base que s'està celebrant al Poliesportiu Princeps d'Espanya, demà dilluns arribarà de bon matí a la nostra ciutat el president de la Federació Nacional de Futbol, Angel María Villar, disposat a viure unes hores amb tots els qui estan involucrats en aquesta experiència, com resulta ser l'organització d'aquest multitudinari campament. A partir de les dotze hores, el màxim executiu federetiu oferirà una roda de premsa a la qual estan convidats tots els mitjans informatius.

Sopar de Nadal  

A poques hores de celebrar-se les tradicionals festes de Nadal, el dinàmic president del potent conjunt de Tercera Regional Hiper Ocasión, Xisco Benítez, va voler gaudir d'unes hores amb la totalitat dels components que conformen el mentat club (tècnics, jugadors i directius). Reunió que va consistir en un sopar nadalenc envoltat de familiaritat, que es va celebrar en el mateix bar del Camp Municipal de Son Ferriol. Paraula que quedarem meravellats de veure la gran harmonia existent entre els components de tan modesta entitat. Modesta en teoria, ja que dins la planificació perfilada es té previst aconseguir pujar un escaló cada temporada, fins arribar a aconseguir el que per a ells centra tota la seva il·lusió, aconseguir l'ascens a Tercera Divisió, i si pot ser, amb jugadors la majoria dels quals siguin nadius de tan populosa barriada. I vist el que està pasant en l'actualitat, la base per aconseguir-ho està totalment en marxa. No falteren sentits parlaments del president, entrenador i capità de l'equip. A continuació tots els jugadors foren obsequiats amb un regal nadalenc que es va agrair. Demà dilluns, Baltasar Pericàs, tècnic de l'equip, iniciarà les sessions d'entrenament de cara a perfilar el partit que contra el Bunyola servirà per iniciar la segona volta, i que es jugarà a Son Ferriol.

Seleccions Sub-15 i Sub-17 Demà dilluns iniciaran viatge, rumb a València, els components de les seleccions Sub-15 i Sub-17 que el proper dimarts, dia 29, participaran en els respectius campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que contra València i Aragó es disputaran en el camp del Burjasot, talment com succeí la passada temporada. Al capdavant de l'expedició (hi ha hagut canvi de representació) figuraran el tresorer i el secretari adjunt de la Federació, Tomas Ballester i Mateu Estarellas, ja que el president del futbol base, Manolo López Lacal, s'ha vist obligat a quedar-se a la nostra ciutat per culpa del I Campament de Futbol Base, que se celebra al Prínceps d'Espanya. Ambdues seleccions jugaran el proper dimarts contra Aragó i el dimecres contra el seleccionat amfitrió. Es té prevista la tornada a la nostra illa, la nit de l'esmentat dia 30.

Estadi Balear  

Avui matí, al voltant de les dotze, el tècnic blanc-i-blau, Miquel Crespí, reanudarà les sessions de preparació amb vistes a l'imminent partit contra el Campos, que es disputarà diumenge, dia 3 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.