bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Futbol Insular

Miquel Bestard Cabot, seleccionador de futbol base, ha convocat 25 jugadors sub-15 per conformar el grup de devuit que el pròxim 27 d'aquest mes es desplaçaran cap a València per disputar el Campionat d'Espanya de seleccions atunòmiques. Els preseleccionats han estat els següents: Marcos (Arenal), Cano (At. Balears), Àlvarez i Guarino (At. Villacarles), Cañete, Gari, Obrador i Riera (Campos), Rado i Mateu (Cide), Nicolau (Gènova), Ramis (J. Sallista), Vega (La Salle), Cabella, Lerma, Vicens, Romeo i Venera (Reial Mallorca), Gomila (Migjorn), Pérez (P. Calvià), Cortés (R. Calvo), Cortés i Vallespir (Recreatiu Mallorca), Capó (Sant Francesc) i Àlvarez (Col. Sant Pere).

Comitè de Competició

Els membres del Comitè de Competició territorial prengueren les següents decisions: a Regional Preferent, sancionar amb tres partits Andrés Martín (Felanitx) per agressió a un contrari. Dos partits a Félix Fajardo (Espanya) per agressió amb penediment. Un partit a José María Burgos (Peguera), Òscar Torres (Penya Arrabal), Benigno González (Calvià), Diego Enri (Espanya), Miquel Sacarés (Port Sóller), Francisco Santanatalia (Santa Ponça), Francisco Márquez (Felanitx), Guillem Rosselló (Alaró) per doble amonestació. Rafel Reynés (Montaura) per tocar la pilota en clara jugada de gol, Bartomeu Dalia (Montaura) i José Jorquera (Port Sóller) per joc violent. A Primera Regional, tres partits de supensió a Francisco Renedo (Portocristo) per agressió a un contrari, Ramon González i Francisco Adelino (Atlètic Balears) per menysprear i insultar l'àrbitre amb penediment. Dos partits de sanció a Felipe Rodríguez (Pla Na Tesa) per agressió a un contrari amb penediment. Un partit a Bartomeu Perelló (Cala Millor) per tomar un contrari en clara jugada de gol, Manuel Adamuz i Gabriel Gelabert (Algaida), Cosme Maiz (La Victòria), Juan Tomàs i Pere Rodado (Pla na Tesa) per doble amonestació. Un partit a l'entrenador del Pla Na Tesa, Juan Pacheco, per doble amonestació.

Lliga d'Honor

Matinal molt atraient en el camp del Miquel Nadal, amb ocasió del partit que a partir de les dotze d'avui diumenge enfrontarà el Real Mallorca i el Granollers. Excel·lent ocasió perquè el conjunt de Tomeu Llompart millori encara més la seva situació a la taula classificatòria. Res estrany, atesa la dinàmica que utilitzen i la gran moral acumulada des que iniciaren la recuperació. Partit que serà arbitrat pel col·legiat de moda, Tomeu Munar Gelabert.

Son Malferit

Onze i mitja d'avui diumenge, espectucalr «derbi» entre Soledat i Atlètic Balears, que després, ni més ni manco, de trenta anys, es tornaran a veure les cares en pla oficial. Un partit envoltat de rivalitat que per a molts d'aficionats que ja pentinen canes, els servirà per recordar aquells partits que tanta expectació aixecaven.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.