cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Futbol Insular

Ha decidit suspendre, a la Lliga Nacional Autonòmica, per un partit Carlos González (P. Cristo), Sebastià Bibiloni (Platges Calvià), Nicolás Ferreira (P. Ramon Llull) i Francisco Moranta (Soledat) per doble amonestació. Assenyalà el dia 8 de l'actual per la continuació del partit San Francesc-UE Poblera (15'00 hores). En total, vint minuts amb el següent resultat: San Francesc 0-UE Poblera 1. A Juvenils Primera Regional, dos partits a Pere Fullana (Barracar) per agressió amb penediment. A Segona Regional, vuit partits de sanció a Jaume Vives (Esporles) per amenaçes i intent per agressió a l'àrbitre. Sis partits a Juan Castrejón (Son Ferrer) per doble amonestació i intent d'agressió a l'àrbitre. Dos partits a Raül Morcillo (Verge de Lluc) per agressió amb penediment. Suspendre per cinc partits l'entrenador del Verge de Lluc A, Antonio Moreno, per amenaces a l'àrbitre (suposam que el president del club, li donarà el llicenciament tal com va prometre pel que fa als efectius polèmics contra les institucions).

Es Revolt  

Coincidint amb la popular Fira de la Perdiu, avui vespre a les instal·lacions esportives d'es Revolt de Montuïri es farà una gran torrada a partir de les nou i mitja. No faltarà cap detall, ja que a més de sacrificar una vedella, no faltarà musica en viu per fer més amena aquesta vetlada ferial. Per entrar en el recinte i poder tastar tan apetitosa torrada, l'entrada econòmica serà voluntària, i en què els organitzadors tenen acordat fer lliurament de tota la recapatació per engrandir la llista a favor dels damnificats de Centreamèrica. Tot una idea de l'il·lusionat president Biel Matas i de la resta de directius. Repetim que tot començarà a partir de les nou i mitja d'aquest vespre.

Es Torrentó  

Instal·lacions futbolístiques on avui horabaixa a partir de les tres i mitja es convertiran en escenari del partit més transcendental de la jornada de Regional Preferent. Front a front, dos conjunts històrics i aferrissats rivals, tal com són, Felanitx i Montuïri, que sota la direcció arbitral del col·legiat Molina Campuzano, segur que oferiran un gran espectacle que els aficionats agrairan.

Enllaç matrimonial  

A la parròquia de la Immaculada Concepció de Cas Concos va tenir lloc la celebració ahir dissabte de l'enllaç matrimonial de l'actual president del Cas Concos, Miquel Rosselló, amb la seva simpàtica promesa, Maria Adrover, administrativa de l'empresa Roig-Bus, que tan diligentment dirigeix el bon amic Rafel Roig Grimalt. Per molts d'anys.

Penya Arrabal  

Once i mitja d'avui matí, a les instal·lacions futbolístiques de Can Valero, hora assenyalada per començar a disputar-se el partit que enfrontaran Penya Arrabal i Calvià. Partit que serà dirigit pel col·legiat Tomeu Munar Gelabert.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.