algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Cúper: «Hem començat molt descentrats»

El tècnic manifestà que el mal estat del camp perjudicà ambdós equips

El tècnic mallorquinista Héctor Cúper manifestà en haver acabat el partit, que el resultat final era el que era i que no hi havia cap excusa per explicar la derrota del seu equip, tot i el mal estat del terreny de joc. «L'estat de la pista ha estat clau pel devenir del partit, però ho ha estat per als dos equips. Guanyà el que va fer l'únic gol del partit i no hi ha res més», manifestà.

Cúper reconegué que el seu equip va començar el partit descentrat i no va agafar el ritme fins passats molts minuts, la qual cosa els va costar el gol de la derrota. «Els primers 15 minuts varen ser de descontrol per part nostre que no trobàrem el ritme del partit i vàrem rebre un gol molt prest que ens va perjudicar, i nosaltres no vàrem saber remuntar la situació aviat».

Quant al gol anul·lat a Biagini per fora de joc posicional, Cúper manifestà que des de la seva posició a la banqueta no va poder veure si era o no era fora de joc, tot i que afegí que li havien comentat que per televisió quedava en clar que no ho era. «Des de la banqueta no puc veure si és o no fora de joc, si bé m'han dit que per televisio queda en clar que no ho és. De tota manera jo encara no he vist la jugada», manifestà.

Pel que fa al polèmic «contacte físic» que va fer esclatar l'encreuament de declaracions entre els dos tècnics, Cúper manifestà que «el fet que hi hagi contacte físic no vol dir que aquest sigui immoral o amb mala intenció. Hi ha hagut contacte físic, però ha estat noble, esportiu», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.