cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Nando Pons debuta a la banqueta

Nando Pons debuta a la banqueta

El Mallorca B rep avui la visita del Sevilla a l'estadi Lluïs Sitjar, partit que suposarà el debut de Nando Pons a la banqueta del filial en substitució de Jesús Linares, amb l'obligació de guanyar, després d'una ratxa de vuit partits sense conèixer la victòria.

Pons ha assajat sistemes i alineacions distintes al llarg de la setmana i, pel que hem pogut veure en els entrenaments, els canvis més importants es registraran a la defensa, en la qual poden jugar Rondo i Porto. El gran sacrificat pel tècnic mallorquí serà el central Vaqueriza, l'únic jugador de la plantilla que ha disputat fins ara tots els minuts de la Lliga.

El filial mallorquinista només ha sumat un punt de 24 possibles a les darreres vuit jornades, després de perdre davant el Las Palmas, Màlaga, Rayo Vallecano, At.Madrid B, Lleida, Numància i Compostel·la, i empatar davant el Logronyès.

Començà molt bé a la lliga, la qual cosa li va permetre sumar els tretze punts que totalitza en l'actualitat, però una nova derrota el situaria a una zona compromesa. Nando Pons destacà la gran importància del compromís «davant un rival que està lluitant per aconseguir l'ascens a Primera Divisió», però assenyalà que espera debutar amb bon peu. L'onze titular del Mallorca B probablement serà el següent: Leo Franco, Rondo, Potenzoni, Porto, Ivo, Martí, Miguel Angel Valerón, Sastre, Maldonado, Luque i Diego Tristán.

El partit començarà a les 17.00 hores. S'espera una bona entrada ja que el Sevilla és un equip que sempre aixeca molta expectació i a més a més aquest partit suposarà el retorn de l'exmallorquinista Gabriel Moyà a l'estadi Lluís Sitjar.

Mallorca B i Sevilla necessiten els punts i no valdrà especular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.