algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

Partits del cap de setmana

Cardassar-P. Arrabal Sens dubte el partit més atractiu de la jornada, que enfrontarà el segon i tercer classificats respectivament. La Penya Arrabal té al seu abast agafar el Cardassar, que l'avantatja en tres punts a la classificació. La Penya va perdre la setmana passada i ha recuperar el terreny perdut.
Àrbitre: Bastida. Hora: 16.00.

Montaura-CE Ferrioler Ambdós conjunts perderen la setmana passada en els seus respectius partits i, així, intentaran canviar aquesta situació aquesta setmana. Els locals estan millor situats a la taula classificatòria, però això no és cap condicionant per a la victòria.
Àrbitre: Caballero Àlvarez. Hora: 16.00.

La Unió-Casa Miss Tot i estar situats al vuitè i setè lloc respectivament, La Unió i Casa Miss es troben separats per cinc punts. Els locals aconseguiren una important victòria la setmana passada al camp del Son Roca, mentre que els visitannts varen caure davant el líder de manera contundent.
Àrbitre: Fernández Carrió. Hora: 15.30.

Esporles-Independent El cuer de la classificació rep aquest cap de setmana l'Independent amb la intenció de remuntar algun lloc a la taula i deixar la cua. Els visitants, per la seva banda, es troben al mig de la classificació i a més vénen de guanyar a casa seva contra el Santanyí.
Àrbitre: Mayol Bonet. Hora: 15.45.

Montuïri-Alaró El Montuïri té al davant l'oportunitat de continuar sumant punts que el mantenguin a la part més alta de la classificació en el partit que disputarà al seu terreny de joc contra l'Alaró, situat a la tercera posició per la cua, i que no aixeca el cap a la present temporada.
Àrbitre: Martín García. Hora: 15.30.

Espanya-Peguera L'Espanya de Llucmajor arriba a aquest partit després que la setmana passada sumàs un important triomf al camp del CE Ferrioler i, per tant, rep la visita del Peguera en un bon moment. Els visitants, per la seva banda, tan sols varen poder empatar al seu camp contra el Calvià.
Àrbitre: Gómez Alcantara. Hora: 16.00.

Sta. Ponça-La Victòria El líder de la classificació té al davant una bona possibilitat de continuar amb tranquil·litat al capdavant de la taula, ja que rep la visita de La Victòria que no està fent una bona temporada i es troba al mig de la taula, a 20 punts de diferència respecte del líder.
Àrbitre: Pérez Granados. Hora: 16.00.

Santanyí-Son Roca Tant el Santanyí com el Son Roca acaben de perdre els partits que disputaren la setmana passada i, per consegüent, intentaran remuntar la situació aquest cap de setmana. Ambdós equips es troben empatats a punts a la part baixa i han de menester la victòria.
Àrbitre: Bauzá Martorell. Hora: 17.00.

Sóller-Felanitx El Felanitx no ha de passar per gaire problemes per adjudicar-se la victòria davant un Sóller que es troba immers a la part baixa de la classificació, i no passa per un bon moment de forma. La setmana passada el Felanitx golejà el cuer i continua la persecució del líder.
Àrbitre: Garza Maisanava. Hora: 16.30.

Calvià-Port de Sóller Tan sols dos punts separen el Calvià i el Port de Sóller, amb avantatge per a aquest darrer a la taula classificatòria. Els locals vénen d'aconseguir un empat important la setmana passada al duel municipal contra el Peguera i, per tant, tenen la moral molt alta.
Àrbitre: Molina Gomila. Hora: 16.30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.