cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Cúper: «No estam pendents del lideratge»

El tècnic mallorquinista assegurà que el partit contra l'Athletic serà de gran intensitat

El Mallorca s'entrenarà avui dematí abans de partit cap a Bilbao on diumenge horabaixa "19.30 hores, Canal +" s'enfrontarà a l'Athletic. Héctor Cúper facilità ahir la llista de convocats, que compta, altre cop, amb la presència de Lluís Carreres i Ariel «Chupa» López. La creu, en aquest cas, és Carlos Domínguez, que no es desplaça amb l'expedició mallorquinista. La llista de convocats és formada per Roa, César Gálvez, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Lauren, Engonga, Paco Soler, Carreras, Stankovic, Dani, Ibagaza, Biagini, Arpón, Ariel López i Fernando Niño.

Cúper, com és habitual, no ha avançat res a la conferència de premsa posterior a l'entrenament del possible onze inicial, malgrat tot fa pensar que serà l'habitual. És a dir, Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Stankovic, Ibagaza, Dani i Biagini.

Héctor Cúper explicà ahir que el motiva especialment veure un camp de futbol ple de gent. «A l'espectacle del futbol té una importància superlativa la gent... Veure la gent, l'afició que crida, que dóna ànims al seu equip, agrada als jugadors. A mí també m'agrada. Forma part de l'espectacle... Hi ha jugadors als què això els estimula», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.