algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

Futbol insular

Comitè de Competició Baltasar Juan, Jutge Únic de Disciplina Esportiva, auxiliat pel seu secretari Mateu Estarellas, prengueren les següents decisions: suspendre per un partit Àngel Rua (Soledat), Alomar (Ferrioler), J.Sansó (Vilafranca), Gaimundi (At. Ciutadella) i Dura (Sp. Maonès) per doble amonestació. Un partit a Juan Cruz (Sta. Eulàlia) per practicar joc violent, Gener (Vilafranca), Espejo (Ferrioler), Eduardo López (Alaior), Femenies (Manacor) i Joan García (At. Balears) per acumulació d'amonestacions. Un partit a Aceitón (Gènova) per actuar de forma violenta amb penediment. Un partit a l'entrenador del Pollença, Andreu Mir, per acumulació d'amonestacions. Un partit a l'auxiliar del Manacor, Antonio Burguera, per doble amonestació. Imposa una sanció econòmica a l'Alaior per no presentar la llicència d'entrenador a l'àrbitre, sent reincident.

Donants de sang La germandat de Donants de Sang de les Balears es complau a convidar tots els membres, socis i afiliats de les entitats esportives següents: Col·legi Oficial d'Àrbitres de Futbol de Balears, Col·legi oficial d'Entrenadors de Futbol de Balears, C.S.Soledat, Club Atlètic Balears i C.E Rellotgeria Calvo, a participar a la donació de sang que tendrá lloc el proper dia 3 de desembre entre les 18 i les 22 hores, a la seu del Col·legi d'Arbitres, situat a l'edifici de la Ràdio Balear (carretera Manacor-rotonda via de cintura) de Palma.

Comitè Regional Els membres del Comitè de Competició varen prendre les següents decisions: A regional Preferent, suspendre amb tres partits Quetglas (Alcúdia) per agressió a un contrari. Un partit a Jaime Fernández (Son Roca), Crespí (Esporles) i Llinàs (Cardassar) per doble amonestació. A Primera Regional, un partit a Rodríguez (Pla de na tesa) i Perelló (Murer) per insults a un contrari, a Leonardo López (Cala Millor) i Porcel (S'Arracó) per doble amonestació, a Prior i Sampol (Collera) per practicar joc violent. Dos partits de sanció a l'encarregat del material del Collera, Aurelio Prior per menysprear l'àrbitre. A Segona Regional, dos partits a García (Beta), Cela (P.C.Picafort) per desconsideració greu contra un àrbitre assistent, Carmona (Son Cladera) per menyspreu, Coll (Son Cladera) per agressió amb empedeniment. Quatre partits al delegat del Beta, Joan Munar, per doble amonestació i desconsideració greu a l'àrbitre. A Tercera Regional, un partit a Munar (Sineu), Serrano (Can Pastilla), Garau (Sant Jordi) i García (Arenal) per doble amonestació.

Canvi d'àrbitres Per diferents motius el partit de Regional Preferent Cardassar-Penya Arrabal, que havia d'arbitrar J.Albiol, serà dirigit per Bastida. Igualment el partit de la mateixa categoria Montaura-Ferrioler, que tenia assignat Arenas Cuesta, serà arbitrat per J.Caballero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.