algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Mallorca B afronta un partit decisiu

El filial mallorquinista s'enfronta avui al Compostel·la amb la urgència de puntuar

A vida o mort. Encara que sembli una mica exagerada, Jeús Linares es juga avui la seva vida com a tècnic del Mallorca B si no treu un bon resultat de l'estadi de San Lázaro. El rival, el Compostel·la, un equip que aquest capvespre tindrà un nou llogater a la banqueta: Gabriel Leis, fins ara entrenador del filial de l'equip gallec que substitueix el cessat Antonio Maceda.

El filial vermelló necessita imperiosament treure alguna cosa de profit, la seva delicada situació "set partits sense guanyar" no li permet cap concessió al rival, i en cas que surti derrotat, demà mateix Nando Pons es pot fer amb les regnes de l'equip.

Jesús Linares presenta per avui dues baixes molt importants al seu equip. El defensa argentí Mauro Potenzoni no s'ha recuperat dels seus problemes a la cuixa, i el davanter Diego Tristán, que sembla que estarà deu dies de baixa per culpa d'una lesió als abductors.

Leo Franco tornarà a estar sota els pals, resguardat per Felipe Vaqueriza, Raul Valencia, Porto i Ivo. En el migcamp, els de sempre: Braña, Martí, Sastre i Maldonado; i a la davantera, el nou internacional Albert Luque i el canari Valerón, que «farà» de Diego Tristán.

Cal destacar que Jose Luis Rondo torna a la convocatòria, acompanyat per Valbuena, Àlvaro Novo, Alvaro Cámara i Ramón.
Per la seva banda, el Compostel·la, presidit pel polèmic José María Caneda, confia poder refermar la seva candidatura a l'ascens amb una victòria davant el Mallorca B. Els gallecs formen un equip plagat de jugadors de Primera Divisió on destaquen Passi, Fabiano i Popov. El Compos juga millor com a visitant que com a rival, i els joves jugadors del filial de Linares hauran de donar-ho tot sobre la gespa del Multiusos de San Lázaro si no vol que l'entrenador hagi d'emigrar.

Partit complicat i molt interessant que començarà a les cinc de l'horabaixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.