nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Barça arribà a Palma amb ganes de revenja

El tècnic del FC Barcelona va deixar en clar que el partit contra el Mallorca serà molt difícil

94468
N'hi havia un que no tenia mòbil? | J. Morey.

El FC Barcelona, arribà ahir capvespre a Palma, amb més d'una hora de retard, però això no va ser obstacle perquè un gran nombre d'aficionats es traslladassin fins a Son Sant Joan per rebre els seus ídols i obtenir l'autògraf d'una de les múltiples estrelles que hi ha a la plantilla blaugrana. Així i tot, els jugadors blaugranes, llevat del jove Xavi, es varen mostrar molt secs i fins i tot poc amables amb la premsa i els aficionats desplaçats fins l'aeroport.

Un FC Barcelona que arriba a Mallorca amb ganes de revenja, vista la trajectòria que mantenen ambdós equips a la present temporada, i encara amb reminiscències de l'anterior. El mateix Louis van Gaal, reconeixia ahir en roda de premsa que arriben a aquesta partit amb certes ganes de revenja. «Jo pens que sempre que un equip ha perdut el darrer partit que ha jugat contra un altre, vol refer-se de la derrota i en té ganes. Sobretot en aquest cas, és un partit molt especial, i és cert que hi ha un sentit de revenja, però també perquè és molt important guanyar aquest partit, perquè hem de guanyar punts per a la Lliga, però també per rebre amb més confiança el futur, i agradar els nostres socis».

L'entrenador holandès del FC Barcelona, digué així mateix que el Barcelona d'ara ha canviat pel que fa al principi de temporada, quan es va disputar la Supercopa, tot i que assenyalà que el Mallorca també. «Tot depèn de les circumstàncies. Per exemple, quan nosaltres hem jugat aquí, Figo no va jugar perquè ho havia de fer amb Portugal, i Zenden no va jugar com extrem dret, però jo crec que en aquests moments nosaltres jugam millor que no al principi, perquè la nostra preparació està més rodada a la Lliga, amb més partits a les cames, i per tant estam millor, però el Mallorca també està millor», afirmà Van Gaal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.