algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Partits del cap de setmana

Penya Arrabal-Alcúdia El Penya Arrabal intentarà conservar la seva privilegiada posició a la taula classificatòria guanyant un difícil Alcúdia en un partit que serà sens dubte emocionant des del primer fins al darrer. L'equip local continua sense conèixer la derrota a ca seva.
Àrbitre: Molina Campuzano. Hora: 11.00

Ferrioler-Espanya El Ferrioler i l'Espanya de Llucmajor protagonitzaran un partit agònic on ambdós equips es juguen la posibilitat de sortit dels llocs perillosos i on els punts en joc tenen més valor donada la delicada situació en què es troben. El Ferrioler parteix amb dos punts d'avantatge.
Àrbitre: Serrano Pérez. Hora: 17.15

Casa Miss-Santa Ponça El Líder, el Santa Ponça, es desplaçarà fins a sa Pobla per veure's les cares amb el Casa Miss Jotul, un equip molt ben classificat i que li posarà les coses molt difícils intentant derrotar-lo per primera vegada. El Santa Ponça totalitza onze triomfs i només un empat.
Àrbitre: Pérez Díez. Hora: 16.30.

Independent-Santanyí Una altra prova de foc per a l'equip del Camp Redó, un altre partit a casa de l'Independent, un equip que perd a casa tots els punts que guanya fora. En aquesta ocasió el rival serà el Santanyí, un equip que cerca amb desesperació un poc d'oxigen.
Àrbitre: Molina Gomila. Hora: 11.30.

Alaró-Sóller L'Alarò, que la setmana passada abandonà l'última posició guanyant l'Esporles, rep la visita d'un equip amb molt de nom però que no travessa el seu millor moment esportiu, el Sóller, que no acaba de oferir tot allò que d'ell s'esperava i que també necessita els punts.
Àrbitre: De La Cámara. Hora: 15.30.

Peguera-Calvià El Peguera, uns dels equips que menys punts ha deixat escapar del seu camp, s'enfronta amb el Calvià en un derbi municipal. El Calvià no passa per un bon moment de joc i necessita els tres punts per agafar moral i remuntar posicions a la taula classificatòria.
Àrbitre: Garza Maisanava. Hora: 16.00.

La Victòria-Montaura El Recreatiu La Victòria rep la visita d'un Montaura molt crescut i que en les darreres jornades ha anat protagonitzant una interessant remuntada fins situar-se en novena posició, a només quatre punts dels llocs que donen dret a la disputa de la lligueta d'ascens
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 11.15.

Son Roca-La Unió Interessant partit el que es disputarà al Municipal de Son Ximelis entre el Son Roca i La Unió. Un Son Roca que es troba en una situació crítica i La Unió que va alternant victòries amb derrotes i que encara no coneix l'empat. La afició local està molt necessitada d'alegries.
Àrbitre: Bueno Arribas. Hora: 16.30.

Felanitx-Esporles El Felanitx, que actualment ocupa la sisena posició rep la visita del coer, l'Esporles, un equip enfonsat i que no acaba d'aixecar el cap. És un partit de fàcil pronòstic, però sempre hem de donar un marge a les sorpreses en una competició que és llarga i igualada.
Àrbitre: Gómez Alcántara. Hora: 15.45.

P.Sóller-Cardassar El Cardassar visitarà el Camp del Port de Sóller amb la necesitat de sumar els tres punts després de la seva petita ensopegada a casa de la jornada pasada contra el Peguera, on no pogué passar de l'empat mentre que el líder es distancià dos punts més.
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 16.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.