algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Cúper no creu en la crisi del Barcelona

El tècnic diu que un equip que és segon pot tenir, com a màxim, un mal moment

Héctor Cúper, màxim responsable tècnic del Reial Mallorca, oferí ahir al matí una multitudinària roda de premsa. El Mallorca rep avui vespre la visita del FC Barcelona en un partit que ha despertat una enorme expectació a tota l'illa. «... És un partit que desperta gran interès. Evidentment, per a nosaltres també. No dic que sigui un partit més, ja que el Barcelona té sempre ingredients per estar estimulats i amb ànsies de fer les coses bé», va dir Cúper.

El tècnic mallorquinista, així mateix, va reconèixer que els partits contra el FC Barcelona eren especials. «Ha coincidit que jugarem la final de la Copa del Rei, la Supercopa... Això ha despertat una competitivitat...», va dir.

Cúper, interrogat sobre les similituds o diferències que hi pugui haver respecte dels partits de la Supercopa, explicà que no hi ha dos partits iguals. «No em planteig com era el Barcelona quan jugàrem la Copa del Rei o la Supercopa. No ho faig perquè els moments dels equips van canviant... Nosaltres esperam el Barcelona amb tot el que significa el FC Barcelona, amb tots els seus internacionals, les seves individualitats...», va dir.

L'entrenador, interrogat sobre l'absència de la llista de convocats d'Ariel «Chupa» López i Lluís Carreras, manifestà que sempre compta amb els futbolistes que considera més en forma. «S'han produït alguns canvis. Crec que a la llista hi ha els futbolistes que jo he notat durant la setmana que es troben en un millor moment... Quan jo convoc un jugador és perquè consider que necessit alguna cosa d'aquest futbolista», manifestà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.