cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°

Lideratge, imbatibilitat, rècord i 4 hores d'espera

El Mallorca visita Valladolid amb tres objectius per assolir i després de passar l'horabaixa a l'aeroport

105138
El tècnic del Valladolid, Sergio Kresic, en una imatge captada en el Lluís Sitjar.

El Mallorca té un motiu més per ser respectat. A la seva condició de líder imbatut, despús-ahir es va afegir la circumstància de ser, juntament amb l'Athletic de Bilbao, l'equip de la Lliga que més jugadors aporta a la selecció espanyola "Engonga, Marcelino i Dani". Ara per ara no se sap si això és un avantatge o pel contrari suposa un problema afegit, però el que està clar és que el conjunt d'Héctor Cúper visita el Nuevo Zorrilla amb la marca d'equip «sensació de la temporada».

I avui, davant el Valladolid a partir de les cinc de l'horabaixa, el Mallorca líder de Primera Divisió té un nou repte que superar en la seva carrera cap a aconseguir un objectiu que ara mateix no se sap quin és realment: permanència, UEFA o Lliga de Campions.

Tothom estarà pendent avui del Mallorca i dels seus jugadors. Per una banda per veure si és capaç de mantenir el lideratge, si es manté com a equip imbatut a la Lliga i sobretot per veure en acció els dos nous internacionals espanyols "a més d'Engonga", Dani i Marcelino. Però Cúper i els seus homes poden també continuar fent història dins el club vermelló. Si l'equip mallorquinista no perd avui, igualarà el rècord que va assolir el Mallorca de Llorenç Serra Ferrer en les temporades 88/89 i 90/91 de deu jorandes seguides sense conèixer la derrota.

El tècnic argentí formarà amb Roa en la porteria, Olaizola, Miquel Soler, Marcelino i Siviero en la zona defensiva, Engonga, Lauren, Carreras i Ibagaza en el centre del camp i amb Dani i Biagini a l'atac. L'asturià Marcelino ja recuperat de la seva lesió que l'impedí jugar contra el Vila-real i el català Carreras, en substitució d'Stankovic que es troba amb la seva selecció iugoslava, són les novetats en l'alineació del Mallorca. Afegim que el porter César Gálvez i el davanter Carlitos tornen a la convocatòria completada amb Fernando Niño, Paco Soler, Arpón i Ariel López.

Una expedició mallorquinista que ahir va veure trastocats considerablement els seus plans de viatge, després de passar l'horabaixa a l'aeroport de Palma ja que el seu vol cap a Madrid tingué quatre hores de retard. El Mallorca havia de sortir a les 15.20 hores i finalment ho va fer a les 19.30. L'expedició vermellona va fer escala a Madrid i després es desplaçà a Valladolid.

D'altra banda, el RC Genk recorrerà la decisió de la UEFA que rebutjà la seva reclamació contra el Mallorca.

Juvenils, Carreras, Siviero i Dani

Quatre jugadors de l'equip juvenil de Divisió d'Honor del Mallorca "Buades, Robles, Benjamín i Juanjo" s'exercitaren ahir amb el primer equip a l'entrenament fet a Son Bibiloni. D'altra banda, el català Lluís Carreras serà el substitut de Iovan Stankovic en el partit d'avui contra el Valladolid, ja que el serbi es troba concentrat amb la seva selecció iugoslava. A l'entrenament d'ahir es va poder comprovar que el defensa Gustavo Siviero és un bon xutador de faltes. L'argentí pot ser avui en absència d'Stankovic l'encarregat de fer efectives les faltes a la vorera de l'àrea. La baixa del serbi també farà que en cas que hi hagi un penal a favor del Mallorca sigui Dani l'encarregat de xutar-lo. El davanter ja marcà de penal la passada jornada contra el Vila-real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.