algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

Partits del cap de setmana

El Celta, equip dels que millor futbol ha mostrat aquesta temporada, visita avui el Santiago Bernabeu amb la intenció de confirmar la seva concidió d'aspirant al títol de Lliga, a l'únic partit avançat de la desena jornada.

Una jornada que també pot marcar el futur del Barcelona i la visita del Tenerife, un equip que sembla sortir de la crisi que va estar a punt de costar-li el lloc a l'entrenador Juan manuel Lillo, serà un referent a la gestió del tècnic holandès Louis van Gaal.

La probable eliminació de la Lliga de Campions i la derrota a Oviedo han obert la polèmica entre el tècnic i l'afició, que ha hagut de menester la ratificació al seu càrrec per part de Josep Lluís Núñez.

A l'espera que Barcelona i Madrid confirmin la seva crisi, el Mallorca visita Valladolid avalat per la seva condició de líder menys golejat d'Europa. El miracle Cúper espanta cada setmana gràcies a la capacitat del tècnic argentí per rendibilitzar el poder defensiu del conjunt.

L'Atlètic de Madrid viatja a Vila-Real obligat a aconseguir la seva primera victòria a domicili. El projecte Arrigo Sacchi fa aigües als seus desplaçaments i no tendria justificació un nou revés davant el penúltim classificat.

El València espera refermar la seva progressió davant el coer, l'Extremadura, guiat per l'estat de gràcia del seu davanter Claudio López, mentre que al Betis de Clemente només li val la victòria contra la Reial Societat, un conjunt que es comença a semblar al que aconseguí el tercer lloc la temporada passada.

La jornada es completa amb els enfrontaments entre Deportivo i Alabès; Athletic de Bilbao i Oviedo; Racing i Salamanca i Saragossa i Espanyol.

Per una altra banda, ahir es va dur a terme el sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei, que deixà com a emparellaments més atractius els que disputaran Deportivo i Sporting de Gijón i Vila-Real i Sevilla.

La resta dels emparellaments són els protagonitzats per Tenerife i Benidorm; Racing de Santander i Osasuna; Valladolid i Badajoz i Las Palmas i Llevant.

Els partits d'anada es disputaran el dia 16 de desembre, mentre que la tornada serà el dia 13 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.