algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Josemi fou el botxí del filial vermelló

El mallorquí del Lleida marcà l'únic gol del partit que suposa una nova derrota del Mallorca B

LLEIDA 1
MALLORCA B 0

LLEIDA: Raúl, Fran, Vlademir, Navarro, Moreno, Calderón, Escola, Roa, Setvalls, Josemi i Tamudo.
Torrecilla en el minut 73 per Calderón, Maqueda en el minut 82 per Tamudo i Stolica en el minut 83 per Josemi.
MALLORCA B: Sergio Granados, Porto, Potenzoni, Sastre, Valerón, Vaqueriza, Novo, Pep Lluís Martí, Maldonado, Diego Tristán i Luque.
Ramón en el minut 82 per Àlvaro Novo.
ÀRBITRE: González Vázquez. Mostrà la cartolina groga a Roa i Tamudo, del Lleida, i Porto, Sastre, Pep Lluís Martí i Valerón, del Mallorca B.

GOLS:
1-0: minut 13, Josemi aprofita una badada del porter Sergio.
INCIDÈNCIES: El Lleida entregarà cinc milions de pessetes amb destinació als damnificats de Centreamèrica, tres milions d'aquests corresponen a la col·laboració dels jugadors, que varen cedir la totalitat de la prima, als quals s'ha d'afegir el cinquanta per cent de la recaptació en taquilles i 909.000 pessetes de la fila 0.

Tothom ho havia pensat però ningú no volia que passàs. L'exjugador del Mallorca B i amic de bona part de la plantilla, José Miguel Pérez Josemi va ser el botxí del filial de Jesús Linares. Una nova errada de Sergio Granados, que no va comptar amb l'oportunisme del davanter mallorquí del LLeida, propicià l'únic i definitiu gol del partit, que suposà una nova derrota en el currículum del segon equip vermellenc en el seu debut a la Segona Divisió A.

Malgrat la derrota, el filial mallorquinista no mostrà una mala imatge al Camp d'Esports i un cop més es pot dir que l'equip de Linares es deixà tres punts per mala sort. Una mala fortuna que jornada rere jornada arriba per jugades encertades que tenen com a protagonista el porter; ahir va ser Sergio, però d'altres cops ha estat Valbuena. Després d'una primera part en què els locals dominaren el joc, a la segona fou de clar domini dels vermellencs. El Lleida jugà molt endarrerit i cedí l'iniciativa a un Mallorca B que disposà de les millors ocasions de gol però que no n'aprofità cap.

Linares: «Hem perdonat molt»  

Aquesta vegada Jesús Linares, tècnic del Mallorca B, sí mostrà la seva contrarietat pel resultat advers assolit pel seu equip. Una derrota que es tornà a forjar en una errada defensiva i en el poc encert dels seus davanters en atac.

«Hem perdonat moltes oportunitats de gol, l'equip ha estat molt desafortuntat en els metres finals. A més hem d'afegir que cometem errades defensives que després suposen derrotes», va dir l'entrenador andalús després de l'enfrontament.

Linares va reconèixer a la vegada que el gol encaixat tan prest "minut 13 de la primera part" afectà molt el seu equip. No va ser fins a la segona part quan el Mallorca trobà el ritme al joc i començà a crear bones oportunitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.