algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

El Madrid torna a Mendizorroza i el Barça intentarà redimir-se a Oviedo

El Reial Madrid, líder de la Lliga, defensarà la seva posició demà diumenge a Mendizorroza, el mateix escenari en el qual va ocórrer, fa deu mesos, la seva eliminació de la darrera Copa del Rei quan l'Alabès militava a Segona Divisió.

Qualsevol travelada del Madrid ha de ser aprofitada pel Mallorca, segon a un sol punt i que rep al Lluís Sitjar el Vila-reial que encara no ha guanyat en cap dels desplaçaments que ha fet. Irulegui podrà comptar amb Gica Craioveanu.

A Oviedo es podrà comprovar la capacitat de reacció del Barcelona després de la derrota de dimecres contra el Bayern, que pràcticament el deixa fora de la Lliga de Campions.

El Celta, amb més força després de l'exhibició europea davant l'Aston Villa, té una ocasió propícia per perllongar la festa, ja que rebrà el cuer, l'Extremadura.

At. de Madrid i Deportivo, cinquè i setè classificats respectivament, jugaran un dels partits més atractius de la jornada. Els madrilenys encara no han perdut cap partit a casa seva, i a més els han guanyat tots.

El València espera l'arribada del Racing per completar una setmana agredolça: golejà i convencé a la Lliga contra el Saragossa, però fou eliminat de la UEFA pel Liverpool. Igualat serà també el Reial Societat-Ath. de Bilbao, que a la seva condició de partit de rivalitat regional afegeix les posicions parelles d'ambdós equips a la taula.

El Tenerife rebrà al seu camp el Valladolid, i cercarà la continuïtat de la seva milloria en els darrers partits, mentre que el Salamanca rep el Saragossa que es troba en clara decadència després d'haver fet un gran inici de temporada. Finalment Espanyol i Betis disputaran avui l'únic partit avançat a la jornada de diumenge a Primera Divisió retransmès per La 2 i les autonòmiques a partir de les 21.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.