algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

Marcelino i Engonga, pràcticament descartats

Joan Roig confirmà que ho tenen complicat per jugar contra el Vila-real

Marcelino i Engonga tenen escasses possibilitats de jugar demà contra el Vila-real de José Antonio Irulegui. Els futbolistes no es donaren encara per descartats, malgrat que Joan Roig, cap dels serveis mèdics de l'entitats, considerà improbable que puguin jugar. Són seqüeles del partit contra el Racing Genk, que jugà amb molta duresa durant els noranta minuts. Ahir, ni Marcelino ni Engonga s'entrenaren, mentre que els altres futbolistes ho feren de forma suau.

Així, Cúper haurà de canviar, altre cop, d'onze inicial. En qualsevol cas, els suplents ja han demostrat que quan tenen una oportunitat per jugar ho fan tan bé com els teòrics titulars. Fernando Niño i Paco Soler es perfilen ara com a substituts de Marcelino i Engonga. Així, l'equip inicial d'Héctor Cúper podria ser el format per Roa, Olaizola, Fernando Niño, Siviero, Miquel Soler, Paco Soler, Lauren, Stankovic, Ibagaza, Dani i Biagini.

Joan Roig, cap dels serveis mèdics del Mallorca explicava la lesió dels futbolistes. «Marcelino va patir als minuts finals del partit contra el Genk una distensió del lligament lateral intern del genoll. En aquest moment està inflamat i és molt dolorós. Tenim poc temps de recuperació i ho té malament per a diumenge», comentà sobre el central.

Referint-se a Engonga, Roig es va mostrar una mica més optimista. «Té una contusió a la cuixa, a la part externa. Hi ha un hematoma i té dificultats per córrer. És una contusió, però el temps de recuperació acostuma a ser tres o quatre dies. Anam així contra rellotge, però encara no es pot descartar del tot. Ell és un home molt sofrit, però... Ho té complicat. És segur que al cent per cent no hi podrà estar», explicà.

D'altra banda, tant la plantilla com els dirigents mallorquinistes han llevat importància a la impugnació feta pel Genk. Xabier Olaizola va ser un dels més contundents a l'hora de valorar aquesta nova impugnació. «No varen poder classificar-se sobre el terreny de joc i ara ho volen fer als despatxos», digué el lateral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.