algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Mallorca afronta avui la tornada dels vuitens de final de la Recopa

Noranta minuts, com a mínim, per engrandir una mica més la seva història. El Reial Mallorca afronta avui vespre a l'estadi Lluís Sitjar (20:30 hores) un altre partit que fins el moment és el més important que mai no ha viscut, com va passar davant el Hearts i com passarà si es classifica per a la següent ronda de la Recopa.

Davant, el Racing Genk de Bèlgica, un equip aparentment complicat però realment inferior tàcticament i técnicament al conjunt d'Héctor Cúper. De totes maneres, el Mallorca no es pot refiar; els belgues necessiten marcar com a mínim un gol "el 0-0 els eliminaria", i si afegim la seva manera de jugar, bombegen constantment pilotes a l'àrea rival des de qualsevol banda del camp, convertirà el partit en una contínua incomoditat per als vermellencs.

El duel serà bonic "el Lluís Sitjar estarà ple", s'espera que emocionant i que finalment es decanti cap els locals. La consigna de l'equip de Cúper es única i clara: no rebre cap gol. Això és el més important, si el Mallorca no fa gol no passa res sempre i quan els belgues no perforin la porteria de Roa. L'empat a u de fa quinze dies a Brussel·les hauria de ser suficient perquè els vermellencs assoleixin els quarts de final de la Recopa, una fita importantíssima que faria encara més gran aquesta Mallorca de Cúper. Un tècnic argentí, que té clar quin onze inicial botarà a la delicada gespa de l'estadi de la plaça Barcelona. El català Lluís Carreras substituirà quasi amb tota seguretat el sancionat Ivan Stankovic per banda esquerra, i ara per ara la gran incògnita en l'alineació vermellenca és qui farà d'enllaç entre la davantera i el migcamp, Paco Soler o Ariel Ibagaza. L'argentí es troba en perfectes condicions físiques, encara que amb manca de ritme que podria decantar la papereta cap al mallorquí. De la resta els habituals Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Dani i Biagini.

Per part del Racing Genk, és segura la presència del migcampista Thordur Gudjonsson; un traçut islandès que no jugà el partit d'anada per trobar-se lesionat i que passa per ser la gran estrella dels belgues. La gran arma de l'equip d'Aimé Antheunis és el joc aeri, on destaquen Branko Strupar i sobretot Souleymane Oulare, un espectacular davanter que ja va mostrar la seva potència en el gol que encaixà Roa a l'estadi de Heysel.

L'expedició del Genk arribà ahir a l'aeoroport de Palma, i el capvespre s'entrenaren en el Lluís Sitjar. Un camp mallorquinista que mostrarà per primera vegada aquesta temporada una gran imatge a la graderia. S'espera que prop de setze mil barralets i 1.500 belgues donaran color al matx.

Tot està enllestit, la història ha de continuar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.