algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Un empat que posa fi a la ratxa de quatre derrotes consecutives

MALLORCA B 1
LOGRONYÈS 1

MALLORCA B: Sergio Granados (1), Rondo (1), Porto (1), Vaqueriza (2), Ivo (1), Sastre (1), Braña (2), Pep LLuís Martí (1), Maldonado (2), Diego (2) i Ramón (1).
En el minut 60, Valerón substituí Sastre i en el 69, Alvaro Novo a Ivo.
LOGRONYÈS: Valero (2), Ricardo (1), Nayim (1), Dulce (1), Marin (1), Clotet (1), Jubera (1), Dino (1), Tejera (2), David Diez (1) i Manel (2).
En el minut 49, Cabeza (1) sustituí David Diez, en el 76 sortí Jordi per Dino i Uriz sustituí en el minut 88 Nayim.
ÀRBITRE: Valle Gil (Col·legi extremeny). Va mostrar targeta groga a Sastre (m. 54), Braña (m.61) i a Vaqueriza (m.83) per part del Mallorca B i, Dino (m. 70) i Ricardo (m.90) del Logronyès.
GOLS:
0-1: minut 55, Manel aprofita una indecisió de Sergio Granados per inaugurar el marcador a favor dels visitants.
1-1: minut 76, Maldonado empata el partit amb un xut fort i sec des de fora de l'àrea.
INCIDÈNCIES: 4.128 aficcionats presenciaren el partit entre el Mallorca B i el Logronyès. Els vermellons, després de moltes setmanes, tornaren a jugar en diumenge en el Lluís Sitjar. La recaptació a taquilla fou de 375.000 pessetes.

Molt important es presentava aquest partit pel Mallorca B, que després de quatre derrotes consecutives necessita més que mai treure qualque cosa positiva davant el Logronyès.

I encara que un punt a casa no és gaire cosa, pot ser molt important sobretot de cara a la confiança dels joves jugadors de Jesús Linares. 12 punts perduts consecutius ja eren una llosa massa pesada com per no fer mal a la seva moral. A més, la forma d'assolir aquest puntet d'ahir és encara més important, ja que després de fer una bona primera part, creant clares ocasions de gol, i de perdre's una mica a la segona, remuntà un resultat advers amb paciència i amb coherència.

El partit començà amb un Mallorca B ben posicionat sobre el terreny de joc, amb el debutant Sergio Granados a la porteria i amb la tornada a la titularitat de Diego Tristán. El sevillà, malgrat no macrcà ahir, es va erigir en el millor home sobre el terreny de joc i va dur de bòlit a la defensa de la Rioja.

Al llarg d'aquesta primera el porter exmallorquinista Javier Valero salvà en un parell d'ocasions al Logronyès amb aturades de molt de mèrit. Sobretot la que va fer a una rematada de cap a boca de canó de Diego Tristán. El gol ja s'havia cantat a la graderia del Lluís Sitjar, però Valero va treure la mà «in extremis» per evitar el primer gol del partit. El filial de Linares no estava disposat a tornar a encaixar una nova derrota.

Uns minuts després, en el 25, una altra vegada el sevillà Diego, aixecava dels seus seients els poc més de 4.000 aficionats presents al Lluís Sitjar, depsrés d'estavellar una pilota al pal en una falta treta de forma magistral. Els vermellons estaven jugant bé davant un equip, el conegut Logronyès, que només mostrava feina i ordre en el mig del camp.

El conjunt que entrena Marco Antonio Boronat, no és de l'altre món, però té una sèrie de jugadors que ahir demostraren molt bones maneres. Sobretot el migcampista uruguaià Marcelo Tejera, amo i senyor del centre del camp en tot el matx. També destaca el seu davanter centre Manel, el màxim golejador de l'equip. Però la veritat és que col·lectivament no és gaire cosa, i si no haguès estat per la innocència en atac dels davanters locals i per la bona feina del seu porter Valero, el Logronyès hauria sortit ahir amb una derrota més a la seva casella.

Després d'un primer temps amb poc futbol i domini i ocasions per al Mallorca B, la segona part comença totalment a l'inrevés; amb empenta dels visitants i problemes per a la porteria defensada per Sergio. Així en el minut 55, Manel aprofitava una indecisió del porter català per posar en avantatge el seu equip. El filial tornava a perdre, i una vegada més de forma injusta.

Però els joves de Jesús Linares, lluny de posar-se nerviosos i de perdre la compostura sobre el terreny de joc, continuà amb la seva feina i a poc a poc començà a arribar a la porteria rival. Això fou el més destacat del Mallorca ahir, que amb un resultat en contra a casa i amb la pressió afegida de quatre derrotes consecutives, aconseguí empatar el matx. Fou gràcies a Maldonado que amb un xut sec superà per baix el porter Valero. La justícia feia la seva presència a l'estadi mallorquinista. Uns minuts abans Ramon tornà a estavellar al pal una pilota en la porteria visitant, després d'una espectacular treta de banda de Diego. El sevillà és l'encarregat de treure de banda, un circumstància gens habitual en un davanter, però més que normal quan un veu la força amb la qual treure aquest jove jugador. cada vegada que Diego treu amb la mà és com un córner més per als vermellons, amb la consegüent jugada perillosa.

El filial havia cercat el gol i el trobà, amb paciència i coherencia, una cosa molt difícil de veure en un filial.
L'equip local aconseguí l'empat en el marcador a 14 minuts per al final del partit. Els dos equips donaren per bo el resultat i es limitaren els darrers instants a aguantar el resultat i a intentar cercar un cop de sort al contratac. Un cop de sort que no va arribar a cap dels dos conjunts.

Final del partit, empat a un gol entre Mallorca B i Logronyès, i el filial que acabà a la fi amb la seva ratxa negativa de quatre derrotes consecutives. Un empat que ha estat el primer que ha aconseguit aquesta temporada, ja que fins ara només comptava els seus partits per victòries o per derrotes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.