algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Futbol Insular

Matinal atractiu a nivell futbolístic el que tindrà per escenari a partir de les 12:00 hores les instal·lacions del Miquel Nadal. Acabam de dir i esmentar instal·lacions futbolístiques, quan tindríem l'obligació de referir-nos a l'estat lamentable en què es troba el terreny de joc, en comparació amb la resta de dependències del remodelat Miquel Nadal. Damunt la seva gespa "diuen que ben aviat serà canviada" demostraran tot quant saben, que és molt, 22 efectius carregats d'il·lusió, juntament amb la resta de companys que durant el partit també tindran ocasió de col·laborar. Tot un Mallorca-Barcelona. Dos filials de dos històrics clubs intentaran emular els seus companys de categoria superior. I alerta que tant el tècnic barceloní com igualment Tomeu Llompart poden disposar de joncs fàcils de modelar, per confeccionar un bon futur d'alguns dels efectius posats a la seva disposició. Tots a la una al Miquel Nadal, disposats a animar aquests il·lusionats al·lots, que defensaran la camiseta vermellona. L'àrbitre serà Rodado Rodríguez.

Comitè Juvenil  

Els membres del Comitè de Competició sancionaran els següents jugadors, tots ells de categoria juvenil. Dos partits a Alfonso Tarrega (Arenal) per doble amonestació i menyspreu a l'àrbitre. A Primera Regional, tres partits de sanció a Antonio Ferrer (La Victòria) i Tomeu Ferrer (R. Llull) per agressió a un contrari. Dos partits a Pere Juan Moreno (R. Calvo) i Juan Cano (Ferrioler) per empènyer un contrari i intent d'agressió.

Muñoz i Silvano
Ens acaben d'arribar notícies del «moment actual» de dos jugadors mallorquins ben coneguts que militen actualment a l'equip de Lliga d'Honor, del València, líder actual. Ens referim a Xisco Muñoz i Jose Silvano, ambdós militant en el quadre valencià. Respecte a Muñoz, acaba de ser seleccionat, una vegada més, després d'haver disputat el partit que va enfrontar Espanya contra Eslovàquia. Mentre que Silvano, i moltes vegades Xisco Muñoz, realitzen sessions de preparació amb el València de Primera Divisió. No importa dir que els desitjam tota la sort del món.

Polígon Can Valero  

16:30 hores a les instal·lacions del Camp Municipal del Penya Arrabal, ubicades al polígon de Can Valero. Davant per davant, Penya Arrabal i Peguera, cercant per damunt de tot els tres punts que en joc s'adjudicarà el guanyador. Únic defecte i incovenient, la similitud d'horari amb el partit del Lluís Sitjar on no faltarà el partit de Segona Divisió A, contra el Logronyès. Partit que arbitrarà el col·legiat Serrano Pérez.

Estadi Balear  

Tot quant s'havia de dir ja s'ha esmentat a les passades edicions. Afegim, per refrescar la memòria, que el partit contra el Constància començarà a les 16:30 a l'Estadi Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.