algo de nubes
  • Màx: 20.39°
  • Mín: 12.82°
20°

Eurocopa 2000: Els espanyols patiren per guanyar

ISRAEL 1
ESPANYA 2

ISRAEL: Cohen; Hazan, Alon Harazi, Ben Simon, Benado, Ghraib; Badeer, Berkovic, Telesnikov, Nimny i Revivo.
Mizrahi substituí Telesnikov en el minut 69 i Banin sortí per Hazan en el minut 75.
ESPANYA: Cañizares, Michel Salgado, Hierro, Alkorta, Aranzabal, Engonga, Alkiza, De Pedro, Kiko, Luis Enrique i Raúl.
Joseba Etxeberria substituí De Pedro en el minut 73, Urzaiz va sortir per Kiko en el minut 88 i Marcos Vales entrà per Raúl en el minut 90.
ÀRBITRE: David Elleray (Anglaterra). Amonestà Engonga (min.6), Hierro (min.14), Alkiza (min.21), Hazán (min.50) i Mizrahi (min.80).
GOLS:
1-0: minut 65, Hazan culmina amb un xut creuat una jugada de Berkovic i Revivo.
1-1: minut 66, Hierro de lliure directe des de 30 metres.
1-2: minut 78, Etxeberria, de cap.
INCIDÈNCIES: Partit del grup 6 de classificació per a l'Eurocopa 2000 disputat a l'Estadi Ramat Gan davant uns 44.000 espectadors.

Fernando Hierro exercí de capità, es carregà l'equip a l'esquena quan entrava en crisi i tornà l'esperança a una selecció massa nerviosa que, almenys ahir, va ser capaç de remuntar un partit que s'havia posat difícil. El debut de José Antonio Camacho en partit oficial no serví per millorar el joc d'una selecció excessivament nerviosa, però sí per recuperar el caràcter que faltà a Xipre.

No ho passà bé Espanya a la primera part, en la qual va ser un equip desconcertat, que repartí culpes. Va tenir problemes en atac per la seva banda esquerra i en defensa per la banda oposada, però, sobretot, se xapà per la meitat.

El centre del camp, la gran aposta de Camacho, que ha introduït tres debutants des de la seva arribada a la banqueta, no sabé transmetre la força que volia el tècnic.

Per això pogué arribar al descans amb avantatge, però també amb algun gol en contra. Perquè va tenir les millors ocasions i Alkorta hagué de treure una pilota sota els pals a Revivo al minut 26 i sofrí en dues accions aïllades de Kiko, un xut creuat que sortí fora per poc i una rematada a la base del pal.

Raúl pogué marcar tot sol davant Cohen (min. 48), Luis Enrique (61) i De Pedro (62), però ho va fer Israel, en una jugada de clarividència de Revivo, que deixà la pilota prop de l'àrea a Hazan, mentre la defensa espanyola esperava un passada en profunditat (min. 63).
El capità de l'equip assumí la responsabilitat, reclamà la pilota en un llunyà lliure directe i tornà la igualtat, un minut després, amb una sabatada des de 30 metres.

Quasi acte seguit, va rematar de cap al travesser (min. 69) i va recuperar l'ànim d'un equip que, llavors sí, amb força contra la meta de Cohen, va acumular ocasions i Etxeberria marcà el segon gol al minut 78, que significà la victòria de la selecció espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.