El Mallorca B perd (2-1) a Màlaga davant més de 30.000 espectadors

MÀLAGA: Lekovic, Brahim, Bravo, M. Roteta, Movilla, Bastic, Valcárcel, Ismael, Zárate, Larráinzar i Catanha.
Guede per Bastic, Milijas per Ismael i Dorado per Larráinzar.
MALLORCA B:Valbuena, José Luis Rondo, Vaqueriza, Potenzoni, Ivo, Sastre, Braña, J.L.Martí, Maldonado, Diego i Luque.
Alvaro Novo per José Luis Rondo.
ÀRBITRE: Salvador Montesinos Mariano, del col·legi valencià. Mostrà targeta vermella, per acumulació de grogues, Pep Lluís Martí en el minut 79. Amonestà Roteta i Zárate en l'equip local i Braña, Diego Tristan i Potenzoni en el visitant.
GOLS:
1-0: minut 43, Catanha, de penal.
2-0: minut 57, Zárate.
2-1: minut 85, Luque.
INCIDÈNCIES: Partit de la setena jornada disputat en La Rosaleda davant més de 30.000 persones. En el minut 8 fou retirat del terreny de joc Larráinzar, lesionat en el genoll dret després d'una topada fortuita amb el mallorquinista Luque. Hi va haver mocadors blancs per al gol marcat pel local Zárate en el minut 57.

El Màlaga va vèncer el Mallorca B per 2-1 en un interessant partit en el qual, de no haver desaprofitat algunes ocasions clares, hauria obtingut una victòria bastant més que àmplia.

El conjunt local fou en tot moment amo del partit: jugà millor futbol i va disposar de més oportunitats que el seu oponent, que no obstant això es mostrà com un equip seriós, sobri i amb entrega generosa.

Ja en els minuts 12 i 19 va poder el Màlaga avançar-se, però Catanha, amb el porter com a únic oponent dins l'àrea petita, no va saber definir. De nou en el minut 22 aquest mateix jugador disposà d'una altra claríssima ocasió de marcar, però una feliç intervenció del meta Valbuena ho va evitar.

Quan quedava poc per arribar al descans el Màlaga inaugurà el marcador de La Rosaleda, fruit d'un penal. El fins aleshores protagonista Catanha fou derribat pel porter, i ell mateix llançà la pena i marcà.

El Mallorca només s'havia acostat fins aleshores dues vegades a la porteria local: en el minut 5, en un xut de Braña al travesser i en el 9, quan Rafel Sastre va xutar massa alt davant la bona sortida del porter local.

En la segona part continuaren el domini i les bones ocasions del Màlaga, mentre que els visitants lluitaven, s'entregaven però practicament no inquietaven.

El segon gol arribà en el minut 57 gràcies a Zárate, que des de fora de l'àrea pegà un espectacular xut que es va ficar per la dreta de la meta visitant. Valbuena res no va poder fer per evitar el segon gol local. La Rosaleda, ple a vessar, s'omplí de mocadors blancs; el gol així ho mereixia.

I encara va poder ampliar el Màlaga el seu avantatge, sempre gràcies a l'inquiet Catanha, però el porter vermelló va estar molt atent.
A les acaballes del partit, i que l'equip local ja s'havia relaxat massa, el Mallorca B aprofità aquesta circumstància per acurçar les diferències en el marcador. El davanter català Albert resol molt bé dins l'àrea petita una errada de la defensa del Màlaga.

Ja no hi havia temps per res més i per segona jornada consecutiva els homes de Linares sortien derrotats fora camp.
Ja són set les jornades disputades a la divisió de plata del futbol espanyol i després d'aquesta darrera derrota, el filial vermelló es troba en el setè lloc, encara una més que meritòria posició.