algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Partits del cap de setmana

• La Victòria-Ferrioler Els homes de la Indioteria són els grans favorits per aconseguir el triomf davant un lluitador Ferrioler. Els visitants, que la setmana passada només aconseguiren empatar davant el Casa Miss, no ho tenen gens fàcil, ja que La Victòria és sempre un dels candidats a la zona alta.
Àrbitre: Llompart Pou. Hora: 17.30.

• Independent-Penya Arrabal El conjunt des Camp Redó és la irregularitat en persona. En el seu terreny de joc té moltes dificultats, malgrat que diumenge passat guanyà en el Port de Sóller. La Penya Arrabal, en un gran moment, és així el favorit per sumar els tres punts en un derbi de Palma.
Àrbitre: Munar. Hora: 11.30.

• Alaró-Cardassar La situació d'ambdós equips a la classificació fa pensar en una fàcil victòria del conjunt de Sant Llorenç. Ara bé, els d'Alaró no poden perdre, ja que, amb només quatre punts en cinc partits, quedarien en una molt complicada situació. El partit es presenta, així, obert.
Àrbitre: Ribot Riera. Hora: 16.30.

• Sóller-Espanya El conjunt de Can Maiol no ha de tenir problemes per sumar tres punts més. El Sóller no sembla tenir potencial per intentar enguany el retorn a Tercera, però l'Espanya de Llucmajor és un del candidats a lluitar per eludir el descens a Primera Regional.
Àrbitre: Bastida García. Hora: 18.00.

• Santanyí-Santa Ponça El Santa Ponça es presenta a Santanyí com el màxim favorit per aconseguir els tres punts en disputa. Mentre, els homes de Tolo Vich són segons a la classificació amb tretze punts, el conjunt de Santanyí només totalitza tres punts en cinc partits "una victòria i quatre derrotes.
Àrbitre: Pérez Granado. Hora: 17.30.

• Son Roca-Port de Sóller Els locals, que sempre inicien la competició com a candidats a jugar la lligueta d'ascens a Tercera Divisió, no es poden permetre el luxe de no sumar els tres punts, ja que s'allunyarien molt de la zona de privilegi. El P. de Sóller intentarà recuperar-se de la derrota de diumenge passat.
Àrbitre: Garza Maisanava. Hora: 17.00.

• Felanitx-Alcúdia El partit es presenta força igualat entre dos equips de semblants característiques. Els visitants han format un equip per intentar aconseguir l'ascens, però el Felanitx ha començat bé la temporada. El factor camp pot ser determinant en favor del quadre local.
Àrbitre: Bauzà. Hora: 16.30.

• Montuïri-Calvià El conjunt des Revolt, que diumenge passat va ser derrotat pel Cardassar a Sant Llorenç, té un difícil partit davant el Calvià. Els locals, malgrat que ocupen ara la vuitena posició a la taula classificatòria, són els clars favorits per aconseguir els tres punts en disputa.
Àrbitre: Lillo Martín. Hora: 17.30.

• Esporles-Montaura Un i altre equip no han començat bé la temporada. L'Esporles, que ha empatat tres dels sis partits que ha disputat, necessita imperiosament el triomf per millorar a la classificació. El Montaura, per la seva part, no es troba molt millor i també necessita els punts.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 16.30.

• Casa Miss-Peguera El conjunt de sa Pobla, en principi, no tindrà gaires dificultats per poder superar el Peguera. Casa Miss és el favorit per adjudicar-se els punts, malgrat que els visitants, tot i la seva joventut, tenen molta qualitat a les seves files, com ja han demostrat.
Àrbitre: Mayol Bonet. Hora: 16.30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.