Lliga de Campions: Spartak de Moscou-Reial Madrid

El conjunt rus capgirà el marcador amb només sis minuts

S. MOSCOU: Filimonov; Parfionov, Ananko, Bouschmanov, Khlestov; Baranov, Tsimbalar, Tikhonov, Titov; Robson i Pissarev.
Kanischev per Pissarev en el minut 66 i Buznikin per Robson en el minut 88.
R. MADRID: Illgner; Panucci, Hierro, Sanchís, Roberto Carlos; Redondo, Seedorf, Karembeu, Savio; Raúl i Mijatovic.
Morientes per Karembeu en el minut 80.
ÀRBITRE: Bernd Heinemann (Alemanya). Amonestà Baranov, Raúl, Tikhonov i Titov.
0-1: minut 63, Raúl, de cap, després de recollir un rebuig al travesser de Seedorf.
1-1: minut 71, Tsimbalar, de falta.
2-1: minut 77, Titov, després d'una passada de Robson.

El Reial Madrid va caure derrotat per 2-1 davant un Spartak de Moscou que s'adaptà millor a la pluja i al fang que es va formar mentre el partit avançava.

Els espanyols, que s'avançaren en el marcador a la segona part amb un oportú gol de Raúl, pecaren de conformistes i varen veure com els russos li remuntaven el partit en només sis minuts, amb el seu capità Tsimbalar "autor del primer gol" com a estrella, combinant força i tècnica.

El partit no va ser bo, malgrat que la falta d'espectacle va ser suplida per l'emoció del resultat i la força demostrada per ambdós equips, especialment en el segon temps.

El Reial Madrid, després d'un bon inici local, dominà, encara que amb poca profunditat en el seu joc, i la majoria de les internades s'intentaven fer pel centre: Savio i Karembeu no rebien pilotes i havien d'abandonar les bandes per cercar-los.

Malgrat que funcionava el pressing i l'ordre en els homes de Guus Hiddink, els seus davanters es mostraven estàtics sense pilota, i les passades curtes acabaven en no res.

El Madrid controlà els intents locals i, a poc a poc, cercaren la porteria rival. Raúl i Mijatovic provaren sort, però no aconseguiren marcar. I en el minut 63, Seedorf agafà una pilota al centre del camp, superà alguns contraris i xutà al travesser. El rebuig va ser per Raúl, que aconseguí inaugurar el marcador.

L'Spartak no notà el gol i ho continuà intentant. En el minut 71 arribà l'empat, després d'una falta sobre Robson que Tsimbalar col·locà a l'escaire d'Illgner. I en el minut 77, Titov aprofità un centre de Tikhonov que havia pentinat Robson per fer el segon gol. El Madrid intentà reaccionar, cercà la porteria local, però el marcador ja no es va moure i s'arribà al final amb triomf local.