VALÈNCIA: Cañizares; Angulo, Djukic, Roche, Björklund, Carboni; Mendieta, Milla, Popescu; Adrian Ilie i Claudio López.
STEAUA: Tene; Matei, Baciu, Belodedici, Miu; Militaru, Serban, Rachita, Rosu; Lacatus i Dumitrescu.
ÀRBITRE: Wojcik Ryszard de Polònia. No ensenyà cartolines admonitòries.
1-0: minut 52, Roche aprofita una passada d'Angloma.
2-0: minut 56, Claudio López, en jugada personal.
3-0: minut 85, Lucarelli.

El València es va classificar ahir per a la segona ronda de la Copa de la UEFA, després de guanyar per 3-0 l'Steaua de Bucarest en el partit de tornada.

València i Steaua completaren una primera meitat avorrida i sense ritme de joc. El conjunt romanès alentí la pilota des de la seva defensa i el València no s'atrevia a llançar-se a l'atac, malgrat el 3-4 del partit d'anada.

Ranieri estava més preocupat per fixar les posicions en defensa que de posar setge a la porteria de Tene.
L'únic fet destacable del primer assalt va ser la lesió del davanter romanès del València Adrian Ilie. El davanter va haver de ser substituït per Lucarelli a la mitja hora de joc, després de rebre un fort cop a la cama dreta.

Mentre, l'Steaua continuava jugant en posicions endarrerides i producte d'això va ser el seu pobre bagatge ofensiu.
En els darrers deu minuts, el porter Tene va ser l'autèntic protagonista del partit. En el minut 33 va treure una pilota a Lucarelli, en el 41 tapà amb encert un tir de Claudio López i en el 44 rebutjà una falta llançada per Carboni, a més de desviar un llançament que anava a l'escaire.

La represa no va poder començar millor, ja que set minuts més tard, Roche inaugurà el marcador. Quatre minuts després, López va fer una gran jugada personal i aconseguí el segon gol.

L'Steaua ja ho tenia impossible i Lucarelli, al final del partit, aconseguí el tercer i definitiu gol. L'Steaua deixà així Mestalla sense haver causat sensació de perill davant el portal de Cañizares. Els locals, sense fer un excepcional partit, guanyaren amb relativa comoditat.