algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Lliga de Campions: Spartak Moscou-Reial Madrid

El Madrid, sense por ni excessos de confiança

El Reial Madrid cercarà avui davant l'Spartak de Moscou un triomf que el situï com a líder solitari del grup C de la Lliga de Campions i l'atraqui, una mica més, a quarts de final. Madridistes i moscovites figuren empatats al capdavant del grup després de les seves respectives victòries contra l'Inter de Milà i l'Sturm Graz, respectivament.

L'equip de Hiddink afronta el partit amb la moral alta, però saben que un excés de confiança li pot costar molt car.
«S'ha de tenir la suficient experiència per no caure en la relaxació», va dir Hiddink, que no amagà la seva preocupació, no sols per l'ànim amb el qual afronten el partit els seus jugadors, sinó per la «tremenda qualitat tècnica i tàctica» dels russos.

Segons l'holandès, el compromís de Moscou no tindrà res a veure amb l'enfrontamet contra l'Inter. «Spartak és un equip completament distint. Els vaig veure jugar l'any passat a Amsterdam contra un Ajax en plena forma i jugaren amb gran facilitat. Ho fan fàcil i això és el més difícil», manifestà el tècnic.

Oleg Romantsev, tècnic de l'Spartak, assegurà trobar-se «alarmat» per la baixa forma demostrada pels seus jugadors en els darrers partits.
L'expectació a Moscou per la presència de l'actual campió d'Europa és grossa i els responsables del club de Moscou estan convençuts que l'estadi Luzhnike presentarà un ple total.

Malgrat els temors al clima amb què arribà l'expedició madridista, les previsions apunten que a l'hora del partit la temperatura estarà entre 5 i 10 graus.

Alineacions probables.
Spartak Moscou: Filimónov, Gorlukovich, Jlestov, Ananko, Parfienov, Baranov, Tsimbalar, Romaschenko o Samaroni, Tijonov, Pisarev i Titov.
Reial Madrid: Illgner, Panucci, Hierro, Sanchís, Roberto Carlos, Seedorf, Redondo, Raúl, Savio, Mijatovic i Morientes.
Àrbitre: Bernd Heinemann (GER).
Hora: 17.45 hores (TV3).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.