algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Lliga de Campions: Galatasaray-Athletic de Bilbao

L'infern groc serà el principal obstacle

L'infern groc, com es denomina l'estadi Alí Samy Ien serà el principal obstacle de l'Athletic de Bilbao a Istanbul davant el Galatasaray.
El tècnic del conjunt biscaí Luis Fernández llevà ahir importància a l'ambient. «L'ambient no em preocupa. És bo per al seu equip. A Turquia la gent viu el futbol amb calor i amb la voluntat d'animar el seu equip», va dir.

Fernández, que ha desplaçat els 22 jugadors disponibles, no va avançar res, com en ell és habitual, de l'onze titular, ni tan sols si Julen Guerrero ha superat definitivament la contractura en un abductor que l'ha mantingut fora de l'equip els dos darrers partits.

Fernández, amic de les rotacions de jugadors i les provatures tàctiques, fa difícil una càbala, però tot fa pensar que optarà per jugar amb un 4-4-2.

Imanol Etxeberria; Lacruz, Carlos García, Alkorta, Larrazabal; Imaz, José Mari, Alkiza, Javi González; Joseba Etxeberria i Urzaiz podrien formar l'onze, malgrat que no es pot descartar la presència de Guerrero, si està al cent per cent. Així mateix, també tenen opcions de jugar Roberto Rios, Lasa i Santi Ezquerro.

En el Galatasaray destaca la presència de Gica Hagi i Gheorghe Popescu, a més del porter brasiler Claudio Taffarel i el golejador local Hakan.

Alineacions probables.
Galatasaray: Taffarel; Inceefe, Popescu, Filipescu; Davala, Kerimoglu, Unsal, Hagi, Buruk; Hasan Sas i Hakan Sukur.
Athletic de Bilbao: Imanol Etxeberria; Lacruz, Carlos García, Alkorta, Larrazabal; Imaz, José Mari, Alkiza, Javi González; Joseba Etxeberria i Urzaiz o Santi Ezquerro.
Àrbitre: Graham Poll (ING).
Estadi: Alí Samy Ien (24.000 espectadors).
Hora: 20.45 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.