• Mín: 14.72°
16°

Lliga de Campions: Barça-Bröndby

El Barça vol marcar prest per no tenir problemes amb la defensa rival

El FC Barcelona rebrà avui a la segona jornada de la Lliga de Campions, un Bröndby que arriba al Camp Nou com a sorprenent líder del grup D.
El campió de Lliga i Copa de Dinamarca debutà amb victòria fa quinze dies contra el Bayern Munic (2-1) i el Barça, a pesar de la seva teòrica superioritat, es manté cautelós davant la visita d'un equip que no presenta individualitats destacades, però sí un grup fort i compacte.

Per contra, el conjunt blaugrana debutà a Europa amb un empat contra el Manchester United (3-3). La plantilla s'ha proposat intentar oferir en aquesta ocasió la mateixa imatge oferida a la segona part d'Old Trafford, però durant els 90 minuts.

Una de les claus del compromís d'avui vespre serà rompre la defensa que presumiblement implantarà el tècnic del Bröndby, Ebbe Skovdahl, des de l'inici del partit.

«El Bröndby sempre té una bona organització defensiva. A més a més, esper que juguin d'una manera més defensiva i sortint al contracop. Haurem de cercar un joc veloç perquè els rivals no estiguin col·locats i trobem espais», explicà ahir el tècnic del Barcelona, Louis van Gaal.

Un gol en només començar, obligaria el Bröndby a obrir les línies i això facilitaria el joc del FC Barcelona. Els jugadors del Barça són conscients que classificar-se per a quarts de final passa per un bon resultat avui vespre.

Barcelona: Hesp, Okunowo, Abelardo, Cocu, Sergi, Xavi, Giovanni, Luis Enrique, Figo, Rivaldo i Anderson.
Bröndby: Krogh, Skarbalius, Rasmussen, Nielsen, Brian Jensen, Bjur, Ravn, John Jensen, Daugaard, Lindrup i Sand.
Hora: 20.45 (TV3)