algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

José Manuel i Monchu tornen avui al Lluís Sitjar

L'Sporting de Gijón no ha guanyat encara cap partit

José Manuel, Vicente, Mesas i Acebal són les principals novetats en la llista de jugadors que varen arribar ahir a Mallorca per enfronta-ser avui dilluns al Mallorca B en el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga de Segona Divisió.

L'exmallorquinista José Manuel torna a l'equip després d'un mes de baixa per lesió, mentre que Vicente i Mesas estan ja recuperats de les molèsties que els varen deixar fora de les covocatòries en les darreres jornades.

Per la seva part, Acebal entra per primera vegada en una convocatòria lliguera després de la seva bona actuació el passat dijous a Ourense, en partit de Copa del Rei.

El tècnic Antonio López manté encara alguns dubtes, el principal en la porteria, en la qual Sergio Sánchez es troba amb una sobrecàrrega. El mateix porter pràcticament s'autodescartà pel partit d'avui encara que l'entrenador es va estimar més que viatjàs.

Entre els convocats també viatja el marroquí Hadda Kamatcho qui el passat dijous va haver de retirar-se als vuit minuts a causa d'un fort cop en un genoll.

La llista de jugadors que s'ha desplaçat a Mallorca està composada per Sergio Sánchez, Ablanedo, Mesas, Urbano, Acebal, Sergio Fernández, Isma, Oscar, Poyatos, Vicente, David Cano, Cristaldo, Hadda, Monchu, Cherishev, Rubén i José Manuel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.