algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Mallorca B-Sporting: pols oposats

El Mallorca B vol la permanència i cerca el segon lloc i l'Sporting vol pujar i sortir de la coa

El Mallorca B afronta avui davant l'Sporting de Gijón un partit molt important. Vist el començament del rival asturià i sense oblidar, encara que ara sigui complicat, que l'objectiu del conjunt de Jesús Linares és la premanència, el partit d'avui es presenta com una gran ocasió per començar a distanciar rivals directes.

Pols contraris, això és el que són Mallorca B i Sporting. Els vermellons tenen com a objectiu, com ja s'ha dit, no baixar de categoria, i els asturians començaren el campionat amb la intenció de retornar a la Primera Divisió que varen perdre la temporada passada. Però, com és la vida, els primers es troben a la part alta de la classificació i una victòria avui al Lluís Sitjar els col·locaria en una sorprenent segona posició darrere del líder Numància, i els visitants, en cas de derrota o simplement empat, anirien de dret cap a les darreres posicions de la classificació.

Els de Jesús Linares han demostrat tenir les ganes d'agradar d'un filial i la solidesa d'un equip equilibritat i format amb criteri. Per la seva banda, l'equip d'Antonio López ha demostrat que la desastrosa Lliga de l'any passat ha tingut continuïtat també a Segona i que l'Escola de Mareo s'ha vist superada per la llei Bosman.

La victòria aconseguida la jornada anterior a Ipurúa ha fet tornar la tranquil·litat i la confiança a l'ambient del filial i avui sortiran no només a guanyar sinó també a intentar repetir el partit de la primera jornada davant el Barça B, que acabà amb un clar 4-1; malgrat que davant hi hagi un equip mol experimentat.

El tècnic vermelló formarà avui amb l'habitual onze de les darreres jornades. Valbuena a la porteria, amb Rondo, Potenzoni, Vaqueriza i Ivo a la linia defensiva, Pep Lluís Martí, Braña, Sastre i Maldonado en el migcamp i amb Albert Luque i Diego Tristán a la punta de l'atac. Per la seva banda, l'Sporting visita el Lluís Sitjar amb la imperiosa necessitat de millorar la dolentíssima imatge que ha donat fins ara en aquestes quatre jornades de LLiga i que no correspon en absolut a les expectatives creades per la directiva i aficionats a principi de temporada. Per això, al conjunt asturià, amb els exmallorquinistes Monchu i José Manuel al capdavant, només li escau la victòria. Es pot veure un bon partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.