algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Arriba un Sporting en hores baixes

El Mallorca B s'enfrontarà dilluns en el Lluís Sitjar al conjunt asturià

L'entrenador de l'Sporting, Antonio López, veu com els problemes de lesions en la seva plantilla continuen en augment després de la disputa del partit de Copa del Rei a Ourense on el marroquí Hadda Kamatcho va haver de ser substituït en el minut vuit després d'una forta entrada d'un defensa rival.

El conjunt asturià és el pròxim rival del Mallorca B a la Lliga.
Hadda fou examinat en la Residència d'Ourense on es descartà una fractura, però té un fort cop en la part posterior del genoll dret del que serà de nou examinat pel metge.

De moment, el davanter marroquí descansarà 48 hores abans que els metges decideixin si està en condicions de viatjar a Mallorca per enfrontar-se dilluns al Mallorca B en partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga de Segona Divisió.

A més d'Hadda, arriba amb molèsties del partit davant l'Ourense al defensa Isma, que va patir un tall en un llavi, i el porter Juan Carlos Ablanedo, amb un cop en un ull.

Antonio López recuperarà per al partit contra el Mallorca B els sancionats Sergio Fernández i Monchu, així com Cherishev i probablement Mesas.

Hadda Kamatcho viatjarà després del partit de Mallorca al seu país, ja que formarà part de la selecció que disputarà un partit corresponent a la Copa d'Àfrica. Mallorca B i Sporting de Gijón jugaran dilluns que ve en el Lluís Sitjar a partir de les 21'45. Un cop més el filial de Jesús Linares es veu desplaçat a jugar en dilluns; el primer equip juga diumenge i coincideix que tots dos ho fan a casa. Davant el Gijon, el Mallorca B voldrà demostrar una vegada més que no és casualitat el seu inici de campionat i intentarà aprofitar el mal moment pel qual travessa el conjunt asturià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.