algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

Futbol insular

Els membres del Comitè de Competició prengueren els següents acords una vegada haver examinat el contingut de les actes correponents als partits de la passada jornada: a la Lliga Nacional Autonòmica, suspendre per un partit Alberto Santos (Ramon Llull), Simon Noves (Sant Francesc), Oscar Castilla (R. Llull), Raul López (Portocristo) i Joan Moragues (Manacor A) per diverses motivacions. A Juvenils Primera Regional, tres partits a Antonio Pérez (Ramon Llull), per agressió a un contrari. Un partit a Sebatià Danus (Artà), Santiago Camarote (Pollença), Alexis Sanchez (Son Gotleu), Estanislao Vega (At. Balears), Antonio Campllonch (Pollença) i Jose Porquer (Murer). Quant a Juvenils de Segona Regional, suspendre per tres partits David Santos (Sp. Sant Marçal) per desconsideració a l'àrbitre. Dos partits a Antonio Femenies (Son Sardina) per produir-se de forma violenta.

Penya Arrabal Esdeveniment demà diumenge en el Municipal de Can Valero, amb motiu de l'enfrontament del Penya Arrabal contra el Felanitx, de Regional Preferent. Partit que començarà a les 11'30, sota l'arbitratge de Guerrero Maria. Amb anterioritat, i com a teloner estel·lar, s'enfrontaran els conjunts titulars de la LLiga Autonòmica de Penya Arrabal i La Salle. Partit que començarà a les 9'30 hores.

Dia de l'entrenador Insistim una vegada més en els actes que amb motiu de l'inmiment festa del Dia de l'Entrenador, tindran lloc el 3 d'octubre. A les quatre i mitja de l'horabaixa, sobre la gespa de l'Estadi Balear s'enfrontaran dues seleccions: Entrenadors de pobles seleccionats per Jaume Bauzà contra entrenadors de Palma, que estaran sota la responsabilitat de Toni Campoy. Instal·lacions cedides gentilment per la directiva de l'At. Balears. Posteriorment se celebrarà una missa homenatge a tots els familiars dels entrenadors que tindrà lloc a l'església parroquial Stella Mari, de Palmanova, i a continuació sopar de companyonia al Casino de Mallorca, que culminarà en l'entrega de distincions a destacats esportistes.

Son Ferriol La tempesta furbolística que va arribar a amenaçar fins el futur del club del popular Ferrioler, pareix que està a punt d'escampar. Basam aquesta imformació en certa telefonada rebuda ahir vespre a hora bastant intempestiva, en la qual ens asseguraven que a la fi, la implantació de la gespa artificial al rectangle del camp Municipal, començarà dilluns 5 d'octubre. Es confia que tot estigui llest per al dia 18 del mateix octubre.

Mallorca juvenil El conjunt mallorquinista de Lliga d'Honor que prepara Tomeu Llompart, partirà avui dissabte de bon matí rumb a Barcelona, on a partir de les cinc de l'horabaixa s'enfrontaran al Vilobí. Tres punts vitals de necessitat per posar-se al mateix nivell que els dos equips superiors, de Primera i Segona Divisió. Bon viatge i molta de sort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.