algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Partits del cap de setmana

• Santa Eulàlia-Ferrioler El renovat i poderós Ferrioler visita aquest cap de setmana la Penya Santa Eulàlia, un equip que no ha començat gaire bé la Lliga, si bé diumenge passat va treure un valuós punt en el camp del líder, el Platges de Calvià. El partit es presenta interessant a priori i no gaire complicat per als visitants encara que hauran d'anar amb compte. El duel començarà avui dissabte a les sis de l'horabaixa.
Àrbitre: Ribot Riera. Hora: 18.00 (avui).

• Gènova-Atlètic Balears Un dels partits més interessants de la jornada. El màxim golejador amb diferència de la categoria i gran favorit per guanyar el Campionat, l'Atlètic Balears, visita Es Garroveral amb la intenció d'agafar el lideratge de Tercera. Davant, es trobarà un Gènova recent ascendit però que ja ha demostrat el seu potencial en aquestes quatre primeres jornades. Sense dubte, un partit molt atractiu.
Àrbitre: Pascual Guillen. Hora: 11.30.

• Vilafranca-Binissalem El conjunt de Pep Sansó no ha pogut enguany mantenir el fort ritme de la temporada passada i no és l'equip revelació de l'anterior. Malgrat això, continua sent un bon equip i sembla superior al Binissalem, el seu rival de demà. Potser que el Vilafranaca pateixi cansament després del partit de Copa Federació que disputà dimecres contra l'At. Balears i que perdé per un contundent 3-0.
Àrbitre: Albiol González. Hora: 16.30.

• Alaior-Ferreries Un altre dels derbis menorquins de la jornada és el que disputaran a Alaior l'equip local davant el Ferreries. L'Alaior ha començat sense gaires preocupacions la temporada i ja ha guanyat dos dels quatre partits disputats. Per contra, el seu rival de demà, el Ferreries, sembla que enguany patirà la mateixa sort que la temporada passada i només ha aconseguit una victòria fins ara.
Àrbitre: Duarte Ramírez. Hora: 18.00.

• UE Poblera-Platges de Calvià El líder de Tercera Divisió, el Platges de Calvià, visita el Municipal de sa Pobla amb la intenció de continuar primer a la classificació. Davant, es trobarà un rival, la Unió Esportiva Poblera, que sembla que enguany ha adreçat una mica el rumb respecte altres temporades. Els poblers són cinquens amb set punts. El partit es disputarà demà a partir de les sis de l'horabaixa.
Àrbitre: Munar Gelabert. Hora: 18.00.

• Andratx-Constància Sembla que el nou Constància de Nico López no hagi agafat encara el ritme de la Lliga i ara per ara es només sisè a la classificació amb set punts. Els inquers es desplacen demà diumenge a Andratx per enfrontar-se al coer de la categoria. L'Andratx encara no coneix el que és guanyar un partit aquesta temporada. El partit començarà a les cinc i mitja de l'horabaixa.
Àrbitre: Llompart Pou. Hora: 17.30.

• Arenal-Manacor Molt bé ha iniciat el campiontat de Lliga el Manacor. L'equip de J.Mut és tercer a la classificació amb vuit punts, sense conèixer la derrota i només superat pel Platges de Calvià i l'At. Balears. El Manacor visita aquesta cinquena jornada l'Arenal, un equip que només ha assolit un punt en quatre jornades i que no sembla serà rival de categoria per als visitants. Alerta que el Manacor podria ser líder.
Àrbitre: González Navarro. Hora: 17.30.

• Pollença-Eivissa El Pollença no hauria de tenir cap problema per aconseguir els tres punts en joc davant l'Eivissa, que en el seu retorn a Tercera Divisió fins ara no ha estat gaire bo. Encara que les diferències no són molt preocupants hi ha equips que si mantenen la seva línia dolenta tindran molt de problemes en un futur. Un d'aquest equips és l'Eivissa que necessita una victòria a Pollença per agafar una mica d'alè.
Àrbitre: Guardiola Rotger. Hora: 17.30.

• Atlètic Ciutadella-Sporting Derbi menorquí a Ciutadella entre dos equips que no han començat molt bé aquesta temporada. Els maonesos afronten aquest partit amb cinc punts a la classificació aconseguits d'una victòria, dos empats i una derrota. Els locals ja han perdut tres dels quatre encontres disputats. Malgrat això, un derbi sempre és un derbi, i de ben segur que el partit resultarà tens i emocionant.
Àrbitre: Caballero Àlvarez. Hora: 17.30 (avui).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.