algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Futbol insular

S'ha fet esperar. Però tot arriba en aquest món. Ens referim al partit de tornada de la primera eliminatòria de la Copa Federació que disputen Vilafranca i Atlètic Balears. El resultat d'anada finalitzà amb un 1-2 favorable al conjunt blanc-i-blau. Eren pocs els que confiaven en la feina que va dur a terme el gaire bé inexpert conjunt de Miquel Crespí que va actuar al damunt del rectangle de joc de Vilafranca. Moltes cares noves que, almenys aquell vespre, es portaren meravellosanemt. Amb tanta bona sort que es convertiren gairebé de manera definitiva en guanyadors d'aquesta primera eliminatòria. Però alerta, que avui vespre pot ser molt diferent a partir de les vuit i mitja quan el col·legiat Trinidad Quesada faci sonar el xiulet i totes les emocions comencin a aflorar damunt tot l'entorn de l'Estadi Balear. És ben veritat que un gol de diferència és renda suficient per subministrar la tranquil·litat als efctius que Miquel Crespí optarà per alinear. Serà molt necessari, vistes les baixes importants que pateix la plantilla balnc-i-blava. Tal com va succeir diumenge passat, tant Llistó com Dani no es vestiran de curt, encara que qui sí ho farà serà el davanter Loren. I un detall per prendre en consideració: coneixent com coneixem l'oblidat Jaume Vidal, serà objecte de qualque marcatge especial? Tot començarà a partir de les vuit i mitja, per conèixer el guanyador que el 29 d'octubre i el 12 de novembre haurà d'enfrontar-se en segona eliminatòria al Constància.

La Salle L'excés d'informació va ser la causant que en l'edició d'ahir dimecres no donassin cabuda a la nota que de bon matí havíem rebut del club esportiu La Salle. L'esmentada nota deia més o menys el següent «A partir del dia 1 d'octubre s'iniciaran els cursets de l'Escola de Futbol La Estrella (La Salle) sota la direcció de Pep Ramon Bermell, que substitueix el sempre recordat Pau Vidal, que ha deixat el llistó ben alt. Les inscripcions per acudir als esmentats cursets es poden fer cada matí al col·legi lasalià, de 9 a 9.30 i les horabiaxes, a partir de les set i mitja.

Biniali Un any més, el Casal pairal de Can Rosselló del simpàtic llogaret de Biniali es convertirà en escenari de la gran festa que el venturós matrimoni format per Jaume Rosselló i Maria Vallespir organitzen anualment com a obsequi a les seves nombroses amistats. Una festa que acostuma a deixar meravellats tots els que acostumen a assistir-hi, que repetim són nombrosos, els quals dia tan assenyalat dia es desplacen a Biniali. Com succeeix cada any, ens ha arribat la corresponent invitació, prova evident de la bona amistat que ens uneix amb tan venturós matrimoni. I mentre el gran «caragol» donarà pressa al pilot d'Ibèria per tal que avanci si pot ser el retorn de l'equip que a partir de les sis lluitarà contra Sta. Eulàlia. Única forma d'enfilar carretera des de l'aeroport rumb al simpàtic llogaret del terme municipal de Sencelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.