nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Futbol insular

Molt ens va estranyar rebre un comunicat del col·legi arbitral, en el qual nomenaven l'àrbitre Polo Mas, per dirigir el partit de Regional Preferent entre CE Ferrioler i Alaró, suspès el seu dia per culpa de les obres que es duien a terme en el camp municipal. Aquesta nota ens feia saber que el pròxim dia 1 d'octubre a partir de les 21.00 h. es disputarà el partit en el mateix camp municipal. Coneixent com coneixem l'ativitat que s'està desenvolupant a les esmentades instal·laccions, consideram que tal enfrontament no es podria dur a terme com a mínim a Son Ferriol, ja que com a mal menor no serà fins a mitjan octubre (en el cas que tot vagi a la perfecció) quan la gespa artificial estigui implantada definitivament. Per aclarir tot aquest embroll ens posàrem en contacte amb el secretari general del club (la persona més ben documentada) com és Jaume Rosselló perquè ens avançàs el dia a dia de les obres del camp municipal. «S'està fent feina de bon de veres. Poc falta perquè tot estigui a punt per començar a estendre la gespa artificial. Un producte que estam més que segurs que arribarà a la nostra barriada a finals de l'actual setmana. Com a més tardar, a principis de la següent. Per evitar presses i tot tipus d'imprevistos, ja ens hem posat en contacte per la permuta de camps, amb la UE Poblera. Petició que acabam de fer a la Directiva, amb motiu del partit contra el rival de sa Pobla, que havien de jugar en el nostre camp el diumenge dia 4 d'octubre. Confiam que tot es pugui arreglar i s'espera que la inauguració oficial de les nostres rejovenides instal·lacions, tendran lloc el diumenge dia 18 d'octubre aprofitant la visita de l'Atlètic Balears». Paraula de secretari general.

S'Arracó A poc a poc, les coses es van arreglant a nivell futbolístic a s'Arracó. Si hem de fer cas al flamant president David Marqués, més aviat del que s'esperava, el conjunt que prepara Pep Maria Masip, anirà escalant posicions, tanta moral va donar el punt acconseguit la passada setmana contra la UE Poblera. I el que és millor, el debut i propera reaparicció del mig atac Mateu, una vegada haver aconseguit la baixa de l'Andratx. Única forma de tornar al seu lloc.

Espanya de Llucmajor Volen molt baixos els tords en el camp municipal de Llucmajor. Instal·lacions on un temps, es convertia en bastió inabordable per a tots els equips que els corresponia visitar-lo. No passa actualment igual. La mala política esportiva duita a terme per la persona més odiada en l'àmbit futbolístic de tot el terme municipal, si bé en l'actualitat es rumoreja que es manté al marge de qualsevol activitat referent al club, ha portat aquestes conseqüències. I el pobre entrenador Miquel Jaume ha hagut de començar de nou, tot i que als efectes, confia que el pròxim diumenge derrotaran amb totes les de la llei el gallet Cardassar. A pesar de tot, de la gran joventut que milita actualment a l'Espanya de Llucmajor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.