algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Futbol insular

Del dia 29 de l'actual fins al tres d'octubre es disputarà a Iugoslàvia un minitorneig Femení U-18. Hi assistirà l'encisadora Carolina Domènech, convidada per l'organització.

Alegria a «Sa Lleona» Totalment joiosa va resultar la visita personal que ens va fer a la redacció el sempre jovial president S'Horta, Rafel Roig. I no per temes futbolístics, encara que pot presumir que el conjunt de Primera Regional té motius per començar a bravejar després d'haver-se disputat la tercera jornada. El motiu d'aquesta alegria és que abans que acabi el campionat podria haver-hi una festa multitudinària a les instal·lacions de «Sa LLeona», a S'Horta, amb motiu del naixement del segon fill d'aquest meravellós matrimoni compost per Rafel i Maria Antònia. No fa falta dir que aquesta redacció els felicitam cordialment.

Dos dies després Malgrat el laberint que setmanalment s'està organitzant a Tercera Divisió, per culpa de les jornades de descans que obliga el calendari-I, algú ja ens ha fet arribar el rumor de la poca influència davant la Federació Nacional del nostre president Toni Borràs, ja que creuen que molt bé podien haver ordenat un canvi del calendari ignorant la gran feinada que hagués produït, remodelació de totes les categories illenques inclosa. El que dèiem. Malgrat tanta confusió, comença a interessar el possible desenllaç de l'actual campionat de Tercera, en el qual ja es comença a entreveure qui serà qui, com succeeix cada temporada. De moment ens trobam un Platges de Calvià que comença a ser irregular, i un Atlètic Balears que sense fer cap mena de renou es va situant en el grup encapçalador de la classificació de la veritat. I el proper diumege els efectius blanc-i-blaus de Miquel Crespí s'hauran de desplaçar fins a la «ratonera» més ben dit, rectangle petit des Garroveral, a veure's les cares amb l'amfitrió, el Gènova de Xisco Ferrer, mentre que el Platges de Calvià haurà de desplaçar-se al Municipal de sa Pobla. Segons acabin els esmentats enfrontaments, podria haver-hi la necessitat de reestructurar la classificació de la màxima divisió del futbol balear.

Àrbitres 3a Divisió De moment dos són els partits avançats pel proper dissabte. No seria estrany que aquest nombre augmnentàs en el cas que el Mallorca disputi el seu matx el diumenge, cosa molt probable. Els implicats són: Penya Santa Eulàlia-Ferrioler (Ribot Riera) i At. Ciutadella-Sporting Maonès (Caballero Alvárez). Ja el diumenge; UE Poblera-Platges Calvià (Munar Gelabert), Gènova-Atlètic Balears (Pascual Guillem), Andratx-Constància (Llompart Pou), Alaior-Ferreries (Duarte Ramírez), Arenal-Manacor (González Navarro), Vilafranca-Binissalem (Albiol González) i Pollença-Eivissa (Guardiola Rotger).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.