cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Cúper: «El millor ha estat l'esperit d'esforç»

El tècnic, molt content per haver guanyat per primera vegada a Sant Sebastià

El tècnic argentí del Mallorca, Héctor Raúl Cúper, era ahir un home feliç, ja que el seu equip acabava d'encadenar la tercera victòria en vuit dies. Primer va ser en el Lluís Sitjar contra l'Espanyol, després a Edimburg contra el Hearts i ahir dins el difícil camp d'Anoeta contra la Reial Societat, un equip que el Mallorca mai no havia aconseguit derrotar a domicili.

Héctor Cúper va felicitar públicament els seus futbolistes i va dir que «l'equip ha fet un gran treball defensiu. Estic content perquè hem demostrat que continuam amb un moment bo de joc i perquè a aquestes altures de la temporada això és important».

Sobre el coliderat del Mallorca, el tècnic mallorquinista no va voler donar importància al fet i va afirmar que «nosaltres, de moment no pensam en la nostra situació a la classificació, ara només pensam a sumar els tres punts i més endavant ja ens fixarem en la taula i ens els punts que duguem sumats».

Per a Cúper, el fet que la d'ahir va ser la primera victòria del Mallorca dins Sant Sebastià, «augmenta la cota d'alegria». El tècnic va afegir que «el fet que el gol l'haguem marcat en una jugada d'estratègia no lleva mèrit a la victòria, crec que hem tingut el mèrit d'aprofitar les nostres ocasions, cosa que no ha fet la Reial Societat».

Cúper va reconèixer que Roa havia fet un gran partit, però també va voler destacar la feina de la resta de jugadors: «Roa ha tingut dues grans intervencions, ha fet dues aturades bones, però els porters estan per això. Jo crec que el millor ha estat l'esperit d'esforç i el treball realitzat per tot el conjunt».

L'entrenador mallorquinista, que no va voler parlar de la passada temporada, ni establir comparacions, va afirmar que «començar bé la lliga i la Recopa és bo, perquè ens donarà confiança».

Pel que fa als canvis introduïts en el desenvolupament del partit, Cúper explicà que «estàvem perdent espais i ells entraven amb més facilitat per les bandes. Nosaltres necessitàvem controlar més la pilota, sobretot amb l'avantatge en el marcador i per això he realitzat les substitucions» i afegí que «potser hem perdut una mica de futbol, però hem guanyat en solidesa defensiva».

Quant al treball dels dos puntes, que ahir varen estar poc actius, Cúper va dir que «estic content amb la feina que han fet, que és el que els he demanat. Tal vegada els ha faltat una mica de finor de cara a porta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.