algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Gran victòria del filial mallorquinista a l'estadi d'Ipurua davant l'Èibar

Els joves de Jesús Linares demostren que també saben fer feina

EIBAR 0
MALLORCA B 1

ÈIBAR: Jon Ander (1), Goio (1), Arriola (1), Garitano (1), Ocio (1), Bastida (1), Guarrotxena (1), Kiko (2), Arce (1), Mikel Kortina (1) i Aitor Agirre (2).
Urrutia per Arriola, Bixente per Guarrotxena i Arenaza por Kortina.
MALLORCA B: Valbuena (1), Rondo (1), Vaqueriza (1), Potenzoni (2), Ivo (2), Sastre (2), Braña (2), Martí (2), Maldonado (1), Diego Tristán (1) i Luque(1).
Raúl Valencia per Maldonado, Novo per Diego Tristán i Valerón per Luque.
ÀRBITRE: Rubio Inhiesta (Col·legi Castella-La Manxa). Mostrà targeta groga a Luque i a Mikel Kortina, massatgista de l'Eibar; doble groga al segon entrenador local, Garitano, Bastida i Arce.

GOLS:
0-1: minut 45, Luque aprofita un rebuig per marcar.

El Mallorca B es tornà a trobar amb la victòria després de la inesperada travelada davant el Toledo de la jornada anterior. El filial mallorquinista recuperà la seva línia de joc i sumà la tercera victòria de la temporada en un encontre en què imposà un futbol seriós, pràctic i molt eficaç. En aquesta ocasió, bastà un gol de Luque per assolir els tres punts.

En la primera meitat, l'Eibar fou el que es va dedicar a crear les ocasions i per això exercità una forta pressió en el centre del camp. L'equip eibarrès, tanmateix, no disposà d'oportunitats rellevants. El Mallorca B es dedicà a esperar l'Eibar per sortir a la contra i amb aquest joc creà problemes molt més seriosos que els ocasionats pels bascs. Un xut de Braña aturat per Jon Ander va ser el primer avís vermelló. Poc després, Jon Ander tornà a salvar al seu equip avantçant-se en un centre llarg que va estar a punt d'arribar a Diego Tristán.

El gol arribà quasi en temps de descompte, quan un dispar de Tristán de fora de l'àrea fou rebutjat pel porter local Jon Ander, i Luque, molt atent, envià la pilota a la xarxa per fer avançar els mallorquinistes en el marcador en un moment psicològic. Amb la primera part acabada, l'equip de Jesús Chico Linares es va endur un valuós botí per afrontar el segon temps.

En la segona part el Mallorca B realitzà un joc no gaire diferent al dels primers quaranta-cinc minuts, i va romandre en el seu camp esperant el moment per practicar el contraatac. L'Eibar bombardejà l'àrea defensada per Valbuena, porter vermelló, per aconseguir el gol a qualsevol preu, però es va trobar davant una ferma defensa que va respondre a la perfecció. Totes les ocasions d'aquest segon temps varen anar a càrrec de l'Eibar, sobretot en el joc aeri i a càrrec d'Arenaza i Kiho.

Però a un minut pel final, el filial mallorquinista es destapà i a punt va estar d'aconseguir un nou gol gràcies al protagonisme de Tristán, qui tornà a marcar les diferències. En la primera acció, una passada des de la banda esquerra fou rematada per Diego Tristán al travesser. Acte seguit, el davanter sevillà realitzà una jugada extraodinària sortejant diversos rivals, però el seu remat rebotà en un company quan la pilota sembla que es ficava dins la porteria.

El Mallorca va merèixer un segon gol, però ja no quedava temps per a res més. Una nova revàlida per al filial vermelló saldada amb un excel·lent. Els homes de Linares demostraren ahir un poder de reacció espectacular després de les dures crítiques que varen rebre pel desastrós joc ofert davant el Toledo. Quatre partits jugats, tres victòries i una derrota.

Linares: «Hem fet el partit que ens convenia fer aquí»

El tècnic del Mallorca B, Jesús Linares, es mostrà molt satisfet per la victòria del seu equip i per la recuperació manifestada després de la derrota davant el Toledo. «Hem fet el partit que ens convenia. Ha estat un encontre amb molt de joc aeri i faltes. El Mallorca B en la primera part ha tingut uns minuts molt bons. Hem jugat molt amb la pilota i hem creat unes quantes ocasions que ens haurien d'haver donat la sentència del partit», va reconèixer el tècnic andalús.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.