nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Futbol Insular

A les cinc i mitja d'avui horabaixa la pilota rodarà novament per damunt de la gespa artificial de l'Estadi Balear, amb ocasió de la confrontació oficial entre l'Atlètic Balears i l'Andratx. Bastanta diferència entre ambdós rivals si repassam la classificació general, com és natural diferència en sentit favorable a l'equip amfitrió. Malgrat això, i en base a les sensibles baixes que sofrirà l'equip blanc-i-blau, l'expectació es torna més gran, ja que la teòrica superioritat quedarà minvada davant els efectius andritxols. Hi ha moltes ganes de tornar a veure en viu el quadre de Miquel Crespí, capacitat, malgrat totes les circumstàncies, de tornar a oferir un espectacle tan espectacular com davant el menorquí Alaior. I quatre dies després l'expectació augmentarà a compte del partit de tornada de la Copa Federació davant el Vilafranca, que resoldrà la primera eliminatòria. Partit que tindrà lloc el proper dijous, a partir de les vuit i mitja a l'Estadi Balear. Però abans, alerta als tres punts que contra l'Andratx es disputaran avui capvespre, sota la direcció arbitral del col·legiat Guerrero María (17.30 hores).

Miquel Nadal

És ben hora que la fidel afició del Mallorca de Divisió d'Honor gaudeixi de la primera alegria de l'actual competició. Poques han estat les satisfaccions. Igualada al partit oficial, i derrota davant el rival valencià en el seu camp de Paterna. No us cregueu que el partit contra el Damm serà un camí ple de flors i violes. Tot el contrari, ja que per tradició el rival barceloní sempre posa moltes dificultats, no tan sols al conjunt mallorquinista sinó també a la resta d'entitats. Una mostra del seu tradicional potencial és que l'ens del Damm sempre ha estat una mena de sucursal, on tècnics mallorquins han intentat pescar qualque valor envoltat de positiu futur. Serà a partir de les dotze d'avui diumenge i com a nota especial, l'arbitratge correrà a càrrec de la flamant Carolina Domènech, que tan brillanment va arbitrar no fa gaire temps el conjunt vermelló davant La Salle.

Can Mayol

Se la jugarà Juan López Castillo avui capvespre en ocasió del partit que contra el Cardassar haurà de disputar. Són massa les vegades que de forma consecutiva el Sóller actua davant el seu ambient, circumstància que poc els afavoreix, ja que els seus aficionats ignoren què seran capaços de fer quan els toqui actuar lluny de la Vall. I alerta, que el rival de Sant Llorenç mossega que és una meravella com ho demostra la bona classificació. Hora de l'inici, les sis i mitja d'avui horabaixa.

La vinya de s'Arracó

Dolent enemic el que hauran de rebre a les seves instal·lacions els components del conjunt de s'Arracó. Tot un líder carregat d'ambicions, arribarà al llogaret andratxol disposat a no tornar de buit a sa Pobla. Tot ell carregarà de molta por, que vulguin o no vulguin hi és, a la plantilla de José María Masip. Hora d'inici, 18 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.