lluvia ligera
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

El Mallorca sortirà a continuar la ratxa

El club vermelló s'enfronta avui a Anoeta i a partir de les 19.00 hores a la Reial Societat

No hi ha temps per al relax. Després de la gran victòria a Edimburg, el Mallorca torna avui a la Lliga amb un partit més que complicat. L'equip d'Héctor Cúper s'enfronta a la Reial Societat, un rival que malgrat no haver aconseguit encara un triomf a la Lliga, dimarts passat demostrà tot el seu potencial en la Copa de la UEFA; l'equip de Bernd Krauss derrotà l'Sparta de Praga per 2-4.

El Reial Mallorca ha tornat a començar la temporada d'una manera immillorable, tal com va fer l'any passat, i avui horabaixa té una nova oportunitat de demostrar que el que va fer la temporada anterior no va ser per casualitat. Després de les dues primeres jornades de campionat, l'equip vermellenc té quatre punts, després d'empatar a Salamanca (0-0) i de guanyar en el Lluís Sitjar l'Espanyol (2-0), i arribar a Anoeta amb una carta de presentació europea fantàstica. Però pot esser que aquesta primera experiència continental passi factura als homes de Cúper. I no només pel cansament acumulat, sinó també per un possible excés de confiança en el seu joc; fet que dubtam que Cúper consenteixi.

L'argentí ha desplaçat a Sant Sebastià 18 jugadors, els mateixos que viatjaren a Edimburg. Roa, César Gálvez, Marcelino, Olaizola, Miquel Soler, Fernando Niño, Engonga, Lauren, Stankovic, Arpón, Soler, Dani, Carreras, Biagini, Paunovic, López, Siviero i Carlos. La bona notícia en l'expedició mallorquinista es la inclusió de Iovan Stankovic. El serbi ha estat convocat per jugar dimecres que ve un partit amistós amb la seva selecció de Iugoslàvia contra el Brasil. En un principi, el migcampista vermellenc s'hauria d'haver incorporat a la concentració de la seva selecció avui mateix, però gràcies a unes gestions del conseller delegat del Mallorca, Mateu Alemany, Stankovic podrà jugar contra la Reial Societat i viatjarà després del partit.

Tot fa pensar, idò, que Cúper alinearà el mateix onze que jugà dijous contra el Hearts. Només una mala recuperació dels «tocats» Stankovic i Olaizola faria perillar l'alineació habitual del Mallorca. Óscar Arpón tornarà a fer «d'Ibagaza», després del bon rendiment oferit a Edimburg. Així, la formació titular que saltarà a l'estadi d'Anoeta per jugar a partir de les set del capvespre contra la Reial Societat serà: Roa, M. Soler, Marcelino, Siviero, Olaizola, Engonga, Stankovic, Lauren, Arpón, Dani i López.

Entres les notes més destacades, comentà que Engonga estrenarà la seva condició de jugador de la selecció, que Olaizola s'enfrontarà a un equip que a punt va estar de fitxar-lo, i que César Gálvez torna a ca seva, on va neixer i es formà com a futbolista.

Un equip molt equilibrat i amb la moral pels niguls

Juntament amb el Reial Mallorca, la Reial Societat va ser l'equip revelació de la temporada passada. Es classificà per jugar a la Copa del UEFA, però a punt va estar d'arribar a la Lliga de campions. Al llarg de tot el campionat desplegà un joc ofensiu i espectacular gràcies al sistema de l'alemany Bernd Krauss.

Enguany presenta tres novetats importants: José Felix Guerrero, Igor Jauregui i sobretot, el portugès Sa Pinto.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.