nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Mallorca B ataca Ipurua

Valerón i Raúl són les novetats per al partit que disputen avui contra l'Èibar

El Mallorca B viatjà ahir capvespre de cap a Eibar, on avui dissabte, a partir de les 18.00 hores, haurà de disputar la quarta jornada de Lliga contra el conjunt local.

El tècnic mallorquinista, Jesús Chico Linares, convocà els mateixos homes que la setmana passada, amb l'excepció dels lesionats Àlvaro Cámara i Ramón que es quedaren a Palma, i decidí l'entrada al seu lloc a la llista de Raúl Valencia i Miguel Àngel Valerón, que es troben ja en condicions per jugar, tot i que l'entrenador manifestà ahir que no sortiran de titulars. «Han entrenat dos dies amb la resta dels companys, però no estan encara al cent per cent físicament i no sortiran inicialment», explicà Jesús Linares.

Així, l'onze inicial que sortirà a Ipurua, serà el mateix que jugà contra el Toledo dilluns passat, amb l'única novetat de la presència d'Ivo al lateral esquerra, en substitució del lesionat Àlvaro Cámara. Valbuena serà a la porteria, amb José Luis Rondo, Vaqueriza, Potenzzoni i Ivo en defensa, Pep Lluís Martí, Braña, Maldonado i Sastre al centre del camp i amb Diego Tristán i Luque com a homes d'atac.

Un partit, el que ha de jugar el Mallorca B, que arriba després de la derrota al Lluís Sitjar davant el Toledo, i que per a Jesús linares serví per demostrar als jugadors que hauran de lluitar al màxim en cada partit. En aquest sentit, Jesús Linares manifestava ahir que «si volem tornar amb un bon resultat d'Ipurua haurem de lluitar amb totes les forces, i serà un camp important per tal de cercar el nostre objectiu que no és altre que la permanència a la categoria», explicà el tècnic mallorquinista.

Linares parlà del rival, del qual destacà el fet que cada any es troben allà dalt, posant les coses molt complicades a tothom, tot i ser un dels clubs que tenen el pressupost més petit de tota la categoria, i el fet que al seu camp faci molts mesos que no han perdut cap partit. «Guanyar a Ipurua seria molt important, ja que l'Eibar fa molts de mesos que no perd un partit en el seu terreny de joc, i sempre dóna molta moral treure un resultat positiu d'un camp del qual és molt difícil tornar amb el sac ple», ressaltà el tècnic del Mallorca B, Jesús Chico linares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.