algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Van Gaal: «Per guanyar a Madrid s'ha de ser valent»

Hiddink: «No és un duel personal amb Van Gaal»

Louis van Gaal, entrenador del FC Barcelona, es mostrà ahir poc partidari a donar detalls sobre el plantejament que utilitzarà avui al Santiago Bernabeu, malgrat que va admetre que s'ha de ser «valent» per guanyar a Madrid, un partit que es decidirà «en els petits detalls».

El tècnic barcelonista confia que el seu equip jugui com ho va fer a la segona part contra el Manchester United, però admet que el Madrid afrontarà el partit amb algun avantatge.

«Hi ha aspectes a favor del Madrid. Ells jugaran dos partits seguits a casa i nosaltres dos com a visitants; el Madrid té dos punts més que nosaltres, malgrat que enguany no parlen tant com en el passat», assegurà.

Van Gaal es troba optimista i insisteix que sempre «les darreres sensacions» són les més importants i les seves, davant el partit, són positives». «Jugarem amb el mateix sistema, però en ocasions es varien alguns detalls en funció de l'estat dels seus jugadors, de l'equip rival o dels darrers resultats», comentà el tècnic.

El responsable tècnic barcelonista no va voler revelar els seus plans. «Ja veurem si juga Anderson o Kluivert», comentà Van Gaal, que tampoc no va voler avançar si Luis Enrique jugarà com a lateral o al centre del camp.

Guus Hiddink  

L'entrenador del Reial Madrid, Guus Hiddink, va deixar ben clar que el partit d'avui al Bernabeu enfrontarà a Reial Madrid i Barcelona i que no serà un duel personal entre Van Gaal i ell.

«És el darrer partit d'un bloc d'una setmana molt intensa. Hem fet dues etapes molt bones, tant a Valladolid com a Sevilla davant l'Inter, i ara la darrera etapa ens enfrenta amb el Barcelona, en un partit molt vibrant i molt especial a Espanya i a Europa», comentà Hiddink.

L'entrenador holandès continuà parlant sobre el partit de màxima rivalitat. «M'agrada disputar aquest tipus de partits perquè dóna molta tensió a tot el món. Ara, el meu desig és que es vegi un bon futgol i... que guanyem».

El fet que hagi molts jugadors holandesos en el Barcelona no altera al preparador del Reial Madrid. «És cert, jugarem contra molta gent que no fa tantes setmanes estaven sota les meves ordres a la selecció holandesa. És un altre detall d'un gran partit», va dir.

Sobre la recuperació dels seus homes, Hiddink assegurà que els ha vist bastant bé durant la setmana. «Crec que tot va bé i estaren en plenes condicions», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.